Home » Supereroii de serviciu: Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii

Supereroii de serviciu: Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii

Ma număr printre fanii genului, am urmărit cam toate filmele cu supereroi și mă fascinează, la fiecare dintre ei, puterile și slăbiciunile cu care vin înzestrați. In secret visez la o lume in care să apelez la ananghie la supereroi pentru că ei chiar fac treabă bună și rapid. Dacă ar fi să aleg eu însămi ceva ar fi să fiu supererou cu superputeri, nu știu dacă wonder woman mi se potrivește dar mă mulțumesc și cu puterile lui Superman:)) – glumesc, stiti ca el e printre cei mai puternici dintre supereroi, si asta pentru ca nu este pamantean (doh!), si e cam nemuritor daca nu are niste piatra din aceea verde, kriptonita, in preajma.

Ei bine, așteptam și acest film: „Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii”, adică marea confruntare  între cei mai emblematici supereroi ai lumii. Nu doar eu l-am așteptat, ca dovadă că a cucerit box office-ul internaţional şi naţional cu încasări de 424.1 milioane de dolari în weekendul de lansare. That’s huuge!

Nu prea cred in review-urile critice la acest film, avem de-a face cu niște personaje “cartoon” și să iei treaba asta atât de mult în serios mi se pare că nu înțelegi rolul acestui gen cinematografic. Aș spune că e, mai degrabă, un film ambițios regizat de  Zack Snyder (a mai regizat si „Man of Steel: Eroul”) care livrează 100% acțiune cu supereroi in rolurile principale. E un film lung, de vreo 2 ore și jumătate în care acțiunea te va ține, în tot acest timp, atent și captivat, ceea ce nu e chiar de colo.

Pe scurt, din sinopsis : Temându-se că acţiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinţe de necontrolat, legiuitorul oraşului Gotham (Batman – interpretat de Ben Affleck) decide să ia măsuri şi îi declară război noului zeu al oraşului Metropolis (Superman – interpretat de Henry Cavill, actor care arată absolut amazing in această ipostază). În acest timp, omenirea încearcă să stabilească cel fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protecţie necondiţionată. Cu Batman şi Superman în luptă unul împotriva celuilalt, răufăcătorii au suficientă libertate să pună la cale un plan care va ameninţa siguranţa întregii planete.

Spoiler alert: lui Superman ii ia doar 5 secunde să il bată pe Batman, ca să știți. Restul de 2 ore si 30 minute doar încearcă să nu il facă țăndări. Glumesc :))

batman-v-superman-dawn-of-justiceh

Probabil că o altă miză a acestui film este și faptul că pregătește o serie de filme cu liga supereroilor DC Comics in care Superman, Batman, Wonderwoman, Aquaman și alții să fie colegi de echipă. Personal le aștept cu interes, de exemplu, seria Marvel The Avengers cu liga lor de supereroi este reușită și amuzantă.

trinity

La Cinema City poți urmări lupta dintre Batman și Superman si in spectaculosul format IMAX, pe cel mai mare ecran curbat din țară. Totul, de la filmul in sine, pana la designul sălii, sistemul de proiecție și sunet au fost personalizate și îmbunătățite pentru a te face să simți că ești parte din film.

Filmul va putea fi vizionat şi în versiunea dublată în limba română, unde în rolurile principale vor putea fi auziţi actorii: Marius Săvescu, în interpretarea lui Superman, cel care îi imprumută vocea lui Batman fiind George Petcu.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?