Home » Poveste de iarnă de la Pandora în noua colecție 2015

Poveste de iarnă de la Pandora în noua colecție 2015

Urmăresc sezon de sezon noutăţile Pandora, îmi place acest concept al brăţării personalizate cu diverse talismane, iar anul acesta am şi un wish list din această frumoasă colecţie de iarnă 2015. Povestea de iarnă de la Pandora în nouă colecţie 2015 ne poartă într-un univers al bijuteriilor bogat ornamentate şi delicat meşteşugite.

Designerii Pandora au gândit o serie elegantă şi decorativă de bijuterii care par sculptate în gheaţă, împodobite cu cristale translucide montate în talismane, inele, cercei şi pandantive cu tăieturi clasice: Serie Fulg Cristalizat. Asemeni unui peisaj tainic, cu mici boboci îngheţaţi în timp, acoperiţi de zăpadă proaspăt aşternută, fulgii de nea sunt imortalizaţi în nouă serie de bijuterii de la PANDORA, prin straturi de cristale de culoare albastru îngheţat şi pietre de zirconiu cubic transparent.

colectia pandora iarna 2015

colectia pandora iarna 2015

colectia pandora iarna 2015

colectia pandora iarna 2015

colectia pandora iarna 2015

Din colecţia acestei ierni m-am îndrăgostit iremediabil de acest set complet cu fulgi de zăpadă încrustaţi cu pietre albe şi albastre. Colierul cu pandantiv cred se va regăsi pe lista mea de cadouri de Crăciun şi tare mult vrea Moş Crăciun🙂 îl aibă în vedere, în fond am fost foarte cuminte anul acesta. 🙂

colectia pandora iarna 2015

Setul meu preferat din colectia pandora iarna 2015: cercei 279 lei; inel 249 lei; colier 119 lei si talisman 229 lei; bratara 259 lei si talisman 229 lei

Poţi începe de pe acum cumpărăturile pentru cadourile de Crăciun, o brăţară Pandora sau un colier cu fulg de nea cred va face mare plăcere cuiva drag. Iată ce alte talismane găseşti în colecţia de iarnă 2015:

pandora1 pandora2 pandora3

 • Care este preferata ta?
 • Ai si tu o bratara Pandora?

Iată şi brăţara mea Pandora ce ascunde poveşti dragi mie, pe care le-am înşirat rând pe rând prin talismane, care îmi amintească mereu cât de mult le preţuiesc în viaţa mea. Dar despre ea voi scrie cât de curând în altă postare.

bratara_urbandiva

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

3 Comments

 1. alexnadra
  December 5, 2015 / 18:32

  din ce pietre sunt cele cu fulg de nea?

  • urbandiva
   Author
   December 6, 2015 / 12:51

   ESTE ZIRCONIU CUBIC ALBASTRU SI TRANSPARENT. este o colectie forte frumoasa aceasta cu fulgi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?