Home » Noua formulă Nivea pentru păr frumos și sănătos

Noua formulă Nivea pentru păr frumos și sănătos

Îngrijeşte, fortifică şi protejează! Cele mai importante trei lucruri de bază de care trebuie ţii cont când îţi îngrijeşti părul, pentru o dată cu ele vinla pachet” strălucirea, hidtratarea, rezistenţa şi frumuseţea părului. Şi le poţi obţine pe toate cu noua gamă de şampoane şi balsamuri pe care Nivea le-a reinventat prin introducerea noii formule inovatoare Nutri Essence, ce aduce împreună două dintre cele mai hrănitoare substanţe: Eucerit® şi ulei de macadamia.

NIVEA Long Care & Repair

De ce au ales specialiştii Nivea aceste două ingrediente speciale pe care le-au introdus în formula tuturor sampoanelor şi balsamurilor? Euceritul® protejează suprafaţă firului de par, în timp ce uleiul de macadamia îl fortifică din interior spre exterior, crescând elasticitatea şi supleţea acestuia.

NIVEA Volume Care

În completare NIVEA a introdus şi ingrediente naturale precum extract de floare de salcâm, citrice, bambus sau aloe vera, pentru rezultate eficiente în funcţie de fiecare tip de păr şi de nevoile acestuia.

NIVEA Diamond Gloss

Sezonul acesta renunt la gama mea preferata, Diamond Gloss si am decis sa incerc noua formula Nivea Repair & Targeted Care care se adreseaza parului uscat si degradat. Schimbarile hormonale prin care a trecut organismul meu in ultimii doi ani in care includ sarcina si perioada de dupa nastere si-au pus amprenta si asupra structurii firului meu de par, iar pe langa produsele de revitalizare si regenerare ii ofer si solutii de reparare si refacere. Il folosesc la fiecare doua zile prin masare atenta pe toata lungimea parului si clatirea cu apa cat mai rece pentru a inchide cuticulele firului de par si a-i da stralucire, truc pe care l-am aflat acum multi ani de la un hairstilist.

20151022_173908

Noile game NIVEA Hair sunt deja disponibile în magazinele din toată ţară şi le veţi găsi într-un nou ambalaj elegant şi minimalist. Preţ recomandat şampoane: 13.68 Lei, 250 ml; 18.85 Lei, 400 ml; Preţ recomandat balsamuri: 13.68 Lei, 200 ml.

NIVEA Color Care & Protect

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?