Home » Produsul verii: BB Cream Light SPF 20 de la Apivita

Produsul verii: BB Cream Light SPF 20 de la Apivita

Dacă ați urmărit articolele mele mai vechi ați aflat deja că sunt un mare fan al produselor cosmetice vegetale, cât mai naturale și dacă sunt de la Apivita sunt deja în al 9 lea cer. Am testat anul acesta noile Apivita Bee Radiant și am folosit pentru bronzul fără pete Apivita Suncare cu SPF 30/50, iar acum sunt foarte interesată de BB Cream-ul Light Apivita. De ce? Dacă nu am probleme mari cu tenul, vara prefer întotdeauna un fond de ten lejer, care nu încărcă și care acoperă cât e necesar petele sau urmele unui coş, care nu are efect de mască, și în plus îmi doresc să renunț la pudră și  primer,  iar cea mai bună soluție pentru mine rămâne în această perioadă folosirea unui BB sau CC  Cream. Dar cele mai multe dintre ele nu au înglobat și un factor de protecție solară și hidratare, iar asta înseamnă că trebuie să aleg și o altă cremă care sa rezolve aceaste aspecte atât de importante pentru ten pe timp de vară.

Având în vedere toate acestea am decis să folosesc pentru vara aceasta  AQUA VITA BB CREAM HIDRATANT de la Apivita (40 ML) cu SPF 20.

Apivita BB Cream

Cu fito-endorfine din vitex și propolis patentat, BB CREAM-ul Aqua Vita de la Apivita confera 5 acțiuni unice într-o singură cremă, absolut esențiale pentru un ten sănătos și fără imperfecțiuni:

  1. hidratareintensivă timp de 24 de ore
  2. revitalizare
  3. protecție anti-îmbătrânire
  4. uniformizarea nuanței tenului
  5. protecție solară optimă cu SPF20

În plus, asa cum vă spuneam are  un conținut de 98% ingrediente naturale dintre care uleiul esențial de mușcată organică, ce face ca tenul să rămână protejat, catifelat și luminos.

Preț: 129.99 lei, disponibil în farmaciile Sensiblu

Pentru mai multe întrebări și informații despre APIVITA, accesează: www.facebook.com/Apivita.Ro sau www.apivita.com

UrbanDiva XO

-Voi ce produse pentru ten si protectie solara folositi vara? Ce produse Apivita ati indragit?

(foto: PR, Instagram)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?