Home » Pentru femei dragi, oferă îngrijirea NIVEA

Pentru femei dragi, oferă îngrijirea NIVEA

Manifestă-ţi GRIJA faţă de cele mai dragi femei din viaţa ta! Destinate îngrijirii tenului, cadourile speciale de Ziua Femeii de la NIVEA completează beauty kit-ul mamei, surorii sau celei mai bune prietene.

Dăruieşte-le cu toată inima!

NIVEA_Q10_Pachete_8martie

Primăvara aceasta, apa micelară de la NIVEA este cheia către un ten curat ce radiază de prospeţime indiferent de vârstă! De aceea, o vei regăsi în toate cadourile, alături de creme de zi potrivite tuturor tipurilor de ten.

Riduri? Nu şi pe tenul mamei tale! Oferă îngrijirea eficientă anti-rid cu ajutorul cremei  de zi Q10 Plus de la NIVEA ce previne apariţia ridurilor şi a altor semne ale îmbătrânirii, lăsând tenul intens hidratat şi catifelat.

Lupta anti-rid începe încă de la apariţia liniilor fine, astfel că folosirea produselor potrivite fiecărei etape prin care trece tenul este esenţială.

nivea_antirid_pachete_8martie

Pentru cea mai bună prietenă, alege cadoul special de la NIVEA ce conţine apa micelară potrivită fiecărui tip de ten şi crema anti-rid hidratantă de zi pentru menţinerea unui ten plin de fermitate! Având o formulă uşoară, cu ulei din seminţe de struguri şi Vitamina E, ingrediente ce ajută la hidratarea intensă a tenului, prietena ta se va bucura din plin să observe cum produsul acţionează rapid şi fără efort!

nivea_essentials_pachete_8martie

Tenul normal al surorii tale se va împăca perfect cu crema hidratantă de zi de la NIVEA.
Datorită texturii uşoare, neuleioase, produsul se absoarbe rapid în piele şi oferă protecţie împotriva factorilor externi. În plus, pentru ca liniile fine să nu apară precum musafirii nepoftiţi, sistemul special de protecţie UVA, în combinaţie cu FPS 15, previne îmbătrânirea prematură a tenului.

Alături de femeile dragi din viaţa ta şi în compania savuroasă a cafelei de dimineaţă, poveştile lungi despre îngrijirea tenului vor căpăta şi mai multă frumuseţe!

Nu uita şi de tine! Alege să îţi faci cadou un ten impecabil!

nivea_hidratare_creme_pachet_8martie

Preţ cadou special NIVEA Q10Plus Anti-rid: 46.9 leiȘ Preţ cadou special NIVEA Anti-rid: 28.6 leiȘ Preţ cadou special NIVEA Essentials: 28.6 lei

Luna femeilor, pe înţelesul bărbaţilor – NIVEA MEN Creme
Perfectă pentru mâini, faţă şi corp.#creatapentrubarbati 

Fetelor, poate ştiţi deja că luna Martie e puţin mai complicată pentru bărbaţi. Au tradiţii de respectat, alegeri de făcut şi multe femei de impresionat. Adică pe voi.

Ceea ce ne face să ne gândim… ce-ar fi dacă toate lucrurile ar fi create special pe  înţelesul bărbaţilor? Aşa cum e NIVEA MEN Creme: prima cremă masculină de la interior la exterior, perfectă pentru mâini, faţă şi corp!

Apreciată de bărbaţii de pretutindeni pentru eficienţă, NIVEA MEN Creme are o  textură uşoară, care hidratează rapid şi se absoarbe instant, fără să lase pielea lipicioasă. Împreună cu mirosul său pur bărbătesc, cea mai masculină cremă hidratantă e livrată în cutia cu mecanism de deschidere cu filet, care se deschide atunci când vrei şi rămâne închisă atunci când o închizi.

Preţ recomandat NIVEA MEN Creme:14.95 lei (150 ml); 9.40 lei (75 ml); 4.99 lei (30 ml).

nivea_men_care

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?