Home » Pauză de joacă și limonadă la Gymboland

Pauză de joacă și limonadă la Gymboland

Am fost impreuna cu kinderul la Gymboland intr- o sambata dimineata si ne-am distrat foarte bine. Este un loc de joaca foarte dragut pentru copii mai mici si mai mari, unde parintii pot lua si ei o pauza de cafe sau de limonada cat timp isi supravegheaza copiii la joaca sau au treaba prin mall.

gymboland5

Acest loc mi se pare o alternativa foarte buna daca ai nevoie de o ora sau doua in care sa mergi prin magazine la cumparaturi sau la o intalnire, iti poti lasa copilul la Gymboland. Cat am asteptat sa intru acolo am vazut foarte multi parinti care au gasit ca aceasta varianta e mai buna pentru ei si copii decat sa ii taraie pe cei mici prin toate magazinele.

Pentru ca al nostru kinder are sub 2 ani, si eu l-am insotit in tot acest timp, am testat primul loc de joaca conceput special pentru cei de varsta lui. Toate jucariile si obiectele din acest spatiu sunt captusite cu materiale moi (si noi) astfel incat piciul sa nu se loveasca, dar sa se poata catara in voie pe ele. Preferata lui din acest spatiu destinat picilor mai mici a fost piscina cu bile in care s-a distrat foarte tare, a fost prima oara cand a experimentat treaba asta si i s-a parut ubercool. Pacat ca nu putem sa instalam una si acasa, el asa ar vrea.:) Dar nu-i nimic, au una la Gymboland, mai mergem.:)

gymboland9

Dupa ce a coborat si a urcat pe toboganul captusit si s-a aruncat de zeci de ori in bile, am decis sa exploram si zona copiilor mai mari. Locul e curat si safe, angajatele Gymboland stau langa copii, ii supervizeaza, se joaca cu ei si au grija sa stranga jucariile asfel incat sa nu ai senzatia ca tocmai a trecut un uragan in zona.

gymboland54

gymboland50w

gymboland56 gymboland57

Noi nu am experimentat zona de tuneluri si tobogane pentru ca e pentru copii mai mari, dar ne-am distrat maxim la masa cu nisip kinetic, la standul de supermarket unde kinder s-a invartit intre cosurile de cumparaturi si casa de marcat impreuna cu un grup vesel de fetite si s-a urcat in cateva jucarele captusite care se roteau si se invarteau spre amuzamentul picilor.

O sa gasiti disponibile si mesele cu piese de constructie, o garderoba de costume haioase in care se pot imbraca, jucarii de plus, mingii si diferite aplicatii educative pe care le pot accesa pe monitoare.

gymboland3 gymboland1

gymboland6 gymboland7

Exista si un loc de tip cafenea in care poti sa bei o cafea, o limonada si sa servesti o briosa in vreme ce piticul poate sta si desena la una dintre mesele dotate cu hartii si creioane sau se poate uita la un episod de desene animate.

Pe langa aspectul practic al acestui loc de joaca, spaţiile de joacă Gymboland din Bucureşti şi din ţară oferă posibilităţi nelimitate de divertisment pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, iar părinţilor satisfacţia de a-i şti pe aceştia în deplină siguranţă.

7520 Total Views 2 Views Today
Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?