Home » Recomandare: Ieșire la grătar în zona de picnic din Parcul Lumea Copiilor

Recomandare: Ieșire la grătar în zona de picnic din Parcul Lumea Copiilor

Acum vreo săptămână am fost invitată la un grătar în zona de picnic reamenajată din Parcul Lumea Copiilor (din Sectorul 4) și vreau să vă povestesc și vouă despre acest loc pentru că mi se pare foarte ok dacă vreți să ieșiți și voi cu prietenii.

vegeta8

vegeta78

Dupa lucrări de realibilitare, zona a fost curățată, recondiționată și au fost amplasate 70 de grătare nou-nouțe (bun așa, nu?:)) pe care le poate folosi oricine vrea să își pregăteascăpregătească un mic la o bere rece. Vă povestesc despre asta pentru că nu cred că sunt foarte multe locuri disponibile în București unde poți săsă organizezi un grătar in locuri special amenajate și civilizate și sunt sigură că pe unii dintre voi vă va bucura știrea asta. De altfel, înțeleg că zona aceasta este și cea mai mare din București iar lucrările de reabilitate, realizate de Podravka România, fac parte din proiectul de lansare pe piața românească a unui produs unic și inovator – condimentele lichide pentru marinarea cărnii.

vegeta3 vegeta4

Invitația la grătar de care vă povesteam a fost lansată de Vegeta cu ocazia acestei inaugurări, iar sub deviza „Gătește Liber”, Liviu Balint, brand ambassador Podravka România și finalistul Masterchef ediția 2015, a realizat o demonstrație practică de gătit unde ne-a arătat cât de simplu e procesul de marinare cu aceste produse și cât de gustoasă e, în final, carnea astfel preparată. Dacă vă place carnea la grătar condimentată vă recomand să le încercați, rezultatul o să vă placă, va garantez, nu sunt super sărate, nu conțin bazaconii și dau o aromă specială cărnii si o frăgezesc. Eu le-am testat prima oară cu această ocazie și de atunci le-am tot reincercat in diverse combinații.

vegeta2

vegeta888

Masterchef Liviu Balint si celebra lui mustata 🙂  + eu 🙂

vegeta1

Revenind la zona de grătare, vreau să vă invit să vă bucurați măcar intr-unul dintre weekendurile din această vară de o ieșire la picnic in zona aceasta din Parcul Lumea Copiilor. Accesul la zona de picnic este liber și gratuit, iar pe langa grătarele recondiționate de către Vegeta o sa găsiți si foișoare de lemn unde puteți să serviți masa și să vă ascundeți de soarele dupa-amiezii. A, și nu uitați să vă luați cu voi și condimentele astea bune despre care tocmai v-am povestit. Și să imi scrieți daca v-au plăcut.

După aceea puteți traversa direct in Parcul Copiilor în zona de distracție si atracții pentru copii și să ardeți caloriile acumulate la picnic! 🙂

vegeta6 vegeta7

vegeta789

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. Cristi
    June 12, 2017 / 10:47

    Din pacate vor sa ridice blocuri in acea zona Si au interzis gratarele :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?