Home » Cadouri de Craciun: pachetele de la Nivea

Cadouri de Craciun: pachetele de la Nivea

Nu stiu voi, dar eu am intodeauna in casa o crema de la Nivea. Cutiuta cu capac albastru  si  crema cu mirosul acela fin, pudrat imi amintesc de copilarie, de vremurile cand aceasta crema atat de ravnita nu lipsea de pe masuta de toaleta a mamei mele. Iata de ce anul acesta va voi recomanda pachetele de Craciun pregatite de Nivea: sunt practice, le indrageste toata lumea si au un pret calitate-produs excelent – nici una nu depaseste suma de 56 de lei. Ah, si mai este un motiv pentru care le recomand: ascund in parfumul lor..amintiri:).

Pachetul NIVEA Q 10 PLUS contine crema antirid de zi cu SPF15 si crema de ochi, pret 59 lei – un cadou perfect pentru mame si soacre.

Cadou NIVEA _Q10plus

Pachetul NIVEA Double Effect contine demachiant de ochi bifazic si Aqua Effect crema de zi hidratanta pentru ten normal, pret 25 lei – practic si eficient, de pus pe oricare masuta de toaleta si folosit zilnic.

 

Pachetul NIVEA Invisible Deodorant for Black&White si lapte de corp hranitor, pret 23 lei.

Cadou NIVEA_Body-Milk-B&W

Pachetul NIVEA gel de dus+lapte hidratant sub dus, pretul este 23 lei – pentru prietenele tale care sunt mereu pe graba.

Cadou NIVEA_InShower

Pachetul NIVEA lotiune micelara+crema energizanta de zi, pret 46 lei – perfect pentru ingrijirea zilnica a tenului tau sau a prietenelor, care iti vor multumi, ai sa vezi.

Cadou NIVEA_Q10-Energy

– Ai avut si tu in copilarie macar o cutiuta albastra Nivea?

– Care dintre pachetele speciale “iti fac cu ochiul”?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?