Home » Oriflame NovAge, noile game premium de ingrijire a pielii & review Ecollagen

Oriflame NovAge, noile game premium de ingrijire a pielii & review Ecollagen

Am să vă spun cât se poate de sincer că nu am mai folosit de foarte multă vreme produse Oriflame. Ultima oară când am comandat ceva dintr-un catalog al lor era tare de demult, să fie 10 ani deja. Pe bune! Singurul produs Oriflame pe care îl aveam era primit în cadrul unui eveniment restrâns și este vorba de crema Milk &Honey despre care am citit mereu în blogosferă păreri pozitive, dar pe care nu am testat-o – mi-am băgat doar nasul în ea și am remarcat mirosul foarte frumos pe care il are. So, people, deși, atunci când le-am primit nu știam ce așteptări să am legate de noile produse din gama NovAge, după ce am început să le folosesc am fost impresionată de cât de cool sunt.

Gama NovAge cu cele 3 linii ale sale este oarecum o încununare a celor 50 de ani de experiență a brandului suedez în îngrijirea pielii și își dorește să vină cu o inovație revoluționară în tehnica de reîntinerire a pielii prin extractul de celule stem din plante.

Ce este extractul de celule stem din plante?

Tehnologia celulelor stem din plante este una dintre cele mai remarcabile inovaţii în îngrijirea pielii cu beneficii anti-îmbătrânire şi se regăseşte în fiecare gamă NovAge. Utilizând ultimele descoperiri în domeniul biotehnologiei, se studiaza celulele stem din mii de plante, pentru a identifica acele proprietăţi anti-îmbătrânire şi pentru a izola elementele preţioase cu cel mai puternic efect. Acesta este extractul de celule stem din plante.

oriflame_novage1ss

Scurt review

La mine a ajuns gama NovAge ECOLLAGEN dedicată grupei de vârstă +30 (unde mă și încadrez), iar acum când vă povestesc o folosesc deja de ceva zile.  Oriflame NovAge Ecollagen își propune să ofere o îngrijire avansată a pielii, să corecteze semnificativ ridurile, să netezească şi revitalizeze aspectul tenului, uniformizând nuanţa, ceea ce, în opinia mea, chiar reușește!

Am început să folosesc gama ecollagen exact cu pasul 1, cel de curățare și tonifiere și am fost plăcut impresionată de efecte. Gelul spumă de curățare a devenit repede unul dintre favoritele mele, la modul serios. Utilizez astfel de produse cam în fiecare seară, am testat diverse branduri și soluții, dar pot să spun că acesta este unul dintre foarte puținele de acest fel care nu îmi usucă pielea. După ce mă spăl cu el remarc de fiecare dată că tenul rămâne catifelat și hidratat chiar și în zonele în care alte produse mi-l usucă. Curăță bine, are un parfum plăcut, și iți lasă tenul foarte, foarte ok după ce il folosești. Mă gândesc serios să il recumpăr și pe viitor.

Apoi, un alt produs care mi-a plăcut este crema pentru zona de contur a ochilor. Este dotată cu un aplicator cu bilă care face experiența foarte plăcută, practic ai senzația aceea de rece reconfortant în jurul ochilor dată de bila metalică și apoi pe cea de catifelare și hidratare dată de produsul care se aplică în strat foarte subțire.

Crema de noapte e și ea foarte plăcută, are o textură lejeră care intră repede în piele și cred că se potrivește bine tenului meu mixt. Am folosit-o așa cum scrie la carte, împreună cu o picătură din  super-serumul anti-rid al aceleeaşi game și rezultatul a fost surprinzător: a doua zi pielea mea era hidratată, catifelată, chiar avea o strălucire naturală vizibilă, era netedă. Le-am folosit și separat, am spart rutina în anume zile și am încercat și produsele separat și efectele sunt la fel de bune și vizibile.

Tehnologia patentată Tri-Peptide amplifică sinteza de colagen, energia celulară şi asigură protecţie antioxidantă, în timp ce extractul de celule stem din plante din familia Solanaceae stimulează sinteza de colagen şi îi protejează integritatea.

Setul NovAge Ecollagen este 209 lei

oriflame_novage1_ecollagen

Crema de zi Ecollagen are aceeasi textura lejeră, hidratantă.

oriflame_novage2_ecollag

Cele două produse ale pasului de curățare și îngrijire, dintre care gelul spuma care mi-a placut în mod special.

oriflame_novage9_ecollagoriflame_novage77 oriflame_novage23_ecollag oriflame_novage467_ecollag

oriflame_novage4_ecollag

NovAge TRUE PERFECTION – grupa +20

Problemele unui ten tânăr diferă de unul matur și între ele aș sublinia: o piele ternă, deshidratată şi pori măriţi; acestea sunt simptome care trădează un stil de viaţă agitat şi arată că este timpul să acţionezi, pentru a amâna apariţia primelor semne de îmbătrânire.

oriflame_novage_20

Gama NovAge True Perfection a fost special dezvoltată pentru tinerele femei cu un stil de viaţă agitat. S-a dovedit clinic faptul că True Perfection conferă pielii un aspect frumos, hidratat şi luminos, cu pori minimizaţi, indiferent de stilul de viaţă.

Aspectul obosit al tenului şi porii măriţi pot apărea atunci când factori precum lipsa somnului, o dietă necorespunzătoare şi factori externi de stres duc la acumularea impurităţilor în celulele pielii, încetinind procesul de reînnoire celulară şi împiedicând funcţionarea optimă la nivel celular.

Gama True Perfection este îmbogăţită cu extractul din arbore de mătase persan şi extractul de celule stem din acai ce redau aspectul perfect al pielii şi amână formarea liniilor fine şi ridurilor.

Setul NovAge True Perfection costă 179 lei

NovAge ULTIMATE LIFT – grupa +40

Pierderea fermităţii îmbătrâneşte aspectul feţei. Studiul ştiinţific AgeReflect™ asupra îmbătrânirii pielii, desfăşurat de Oriflame cu un grup format din 1,000 femei, a demonstrat faptul că scăderea fermităţii şi estomparea conturului feţei adaugă ani la vârsta percepută.

Oriflame-NovAge_Ultimate-LiftNovAge Ultimate Lift este gama avansată anti-îmbătrânire. Ultimate Lift redă fermitatea şi supleţea în timp, pentru un efect veritabil de lifting, cu trăsături mai bine definite, riduri vizibil netezite şi o elasticitate specifică tinereţii.

Gama NovAge Ultimate Lift este îmbogăţită cu tehnologia patentată, AspartoLift, un derivat de aminoacizi care redă flexibilitatea pielii.

Setul NovAge Ultimate Lift 259 lei

**Fiecare dintre cele 3 linii ale gamei NovAge conține cele 6 produse esențiale pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii: demachiant, loțiune tonică, cremă pentru conturul ochilor, ser, cremă de zi și cremă de noapte şi se bucură de rezultate demonstrate prin teste clinice..

oriflame1

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. Alina Manole
    May 14, 2016 / 09:38

    Le-am observat și eu în catalogul Oriflame pentru ca arata foarte bine. Prețul pe un set nu mi se pare deloc mare. Eram curioasa de setul ecollagen pentru ca ăla mi se potrivește (ca vârstă). Mă bucur ca ai scris despre el. Mă tentează sa îl încerc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?