Home » Londa Professional: formule și servicii noi

Londa Professional: formule și servicii noi

In cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat la The Studio de pe strada Dr. Felix, cu mulți profesioniști din domeniul hairstyling-ului, unde am descoperit serviciul Insta-Style-Bar – o sesiune de îngrijire și coafură a părului despre care o să vă povestesc mai jos -, intr-o atmosfera relaxată și cu bună dispoziție am aflat și cea mai nouă veste de la Londa Professional: brandul se reinventează cu un design nou + o formulă noua pentru experiențe noi.  Acest lucru nu vine intamplator, ci este un pas firesc in viata unui brand atat de popular si indragit care se adreseaza unui public cu un ritm de viață actual, alert și complex.  Astfel, toate produsele destinate îngrijirii, coafării, dar și serviciile în salon ofera printr-o investiție de timp minimă, rezultate excelente.

londa22

Portofoliul Londa Professional de îngrijire include 10 game pentru păr vopsit, degradat, deshidratat, lipsit de volum, creț, rebel, completate de produsele pentru soare, scalp și Velvet Oil dar care, acum, beneficiaza de o formulă nouă intr-o combinație echilibrată de ingrediente hrănitoare și de hidratare, menită să răspundă nevoilor fiecărui tip de păr în parte.

Aceste ingrediente se combină cu tehnologia Radialux Micro-Ioni ce contribuie la refacerea structurii părului și provin din întreaga lume:  frunze de măslin din Tunisia, ghimbir din Asia sau semințe de macadamia din Guatemala.

Pe lângă relansarea de noi formule, din linia destinată îngrijirii vor face parte și produse noi cum sunt Color Radiance Conditioner și soluția de îndepărtare a petelor de vopsea de pe piele, Stain Remover –  sună tentant, așa-i?.

Le vei recunoaște ușor, după cele două linii de pe ambalaj care simbolizează două șuvițe de păr și care îți vor indica atât cromatic, cât și grafic beneficiile produsului. Același cod se aplică și în cazul produselor de styling. Acestea din urmă au la baza Tehnologia Micro-Polimeri 3D-Sculpt cu rol in obținerea de volum, textură, strălucire și fixare.

londa5 londa3 londa7

12950300_1521008794874148_610699903_n

12965935_998296956885215_1859711094_n

 

londa_Professional4 londa_Professional1

londa_Professional2

La reinventarea brandului se aliniază si  serviciile Londa Professional din saloane:  INSTA-CARE și INSTA-STYLE BAR răspund nevoilor părului într-un timp foarte scurt.

Acum poți cere în saloane meniul INSTA-CARE unde vei putea avea parte de:

  • GLAZE IT pentru reîmprospătarea culorii între vopsiri,
  • VITALIZE IT pentru revitalizarea scalpului și protejarea firului împotriva subțierii și ruperii și
  • RESCUE IT pentru tratarea părului deteriorat.

Daca ai nevoie de o coafură cu o investiție de timp minimă alege una dintre variantele INSTA-STYLE BAR:

  • STRAIGHT (păr drept și neted pentru un stil rafinat),
  • WAVES (onduleuri lejere),
  • BRAID (diverse tipuri de împletituri șic),
  • UP-DO (un look elegant pentru ocazii deosebite).

Ca un om ce se bucură de puțin timp liber și care are parte de o viață in ritm alert, nu pot decât să aplaud schimbările pe care Londa le oferă nouă, clienților săi: super calitate și servicii in timp util și rapid. Vă indemn să căutați noile game in saloane și să vă bucurați și de serviciile pe care ei le oferă acum.

londa1

Foto: urbandiva.ro, pr, instagram.

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?