Home » L’Occitane: Minunatul bujor în noua gamă Pivoine Sublime

L’Occitane: Minunatul bujor în noua gamă Pivoine Sublime

Am multe flori de primăvară pe care le iubesc, dar bujorul este în top 5.:) De fiecare dată urmăresc acest spectacol minunat al înfloririi bujorilor care explodează din mici boboci rotunzi  în flori cu o mie de petale. Parfum, culori și forme care își găsesc menirea în a ne readuce bucuria și pofta de viață în fiecare primăvară.  Frumusețea sublimă a bujorului a inspirat și laboratoarele L’OCCITANE en Provence în noua colecție Pivoine Sublime – grație unui parteneriat exclusiv cu Jean-Luc Riviere – un cultivator pasionat, a cărui familie s-a devotat creșterii acestei specii de flori de peste 160 de ani, în regiunea Drome din Franța.

LOccitane-PIVOINE-2 LOccitane-PIVOINE-CLEANSERS_2016-682x1024

Fie că ai 20-si-ceva sau 40-si de ani, că ai nevoie de produse de îngrijire a pielii care să îți reducă secreția de sebum și a porilor sau să îți hidrateze și reducă ridurile, Pivoine Sublime este o gamă L’Occitane, luxury dar foarte accesibilă, care raspunde diferitelor nevoi ale pielii indiferent de vârstă. Cu 3 noi și fabuloase produse și alte 5 existente, Pivoine Sublime este o gamă îmbogățită intr-un mod unic cu întreaga putere a bujorului, oferind rezultate excelente pentru oricare dintre nevoile de îngrijire ale tenului tânăr sau matur. Indiferent că alegi unul, mai multe sau întreaga gamă, există ceva potrivit pentru oricare dintre noi.

pivonesublime_loccitane7

Ser pentru față 30ml – 174.19 lei

Alături de CC Cream, serul de față este preferatul meu din gama Pivoine Sublime. Are o textură ultra-lejeră,  care oferă tenului o senzație de prospețime și  îmbunătățește vizibil calitatea pielii. Pielea devine netedă și catifelată, iar porii, liniile fine și imperfecțiunile sunt astfel reduse iar pielea devine mai luminoasă, mai uniformă și mai strălucitoare. Este unul dintre acele produse despre care nu știai că ai nevoie până nu ajungi să il folosești, dar pe care ajungi să îl iubești.

pivonesublime_loccitane11

pivonesublime_loccitane9

Crema CC lasa pielea uniform colorata, catifelata si cu o stralucire naturala.

pivonesublime_loccitane5

Cremă CC pentru față 30ml –  113.23 lei

Este o cremă hidratantă care conține pigmenți CC și particule sidefate și care se transformă în timpul aplicării pentru a se adapta oricărui tip de ten și a-l lăsa uniformizat. Are o textura catifelată si oferă un aspect natural și poate fi folosită atât individual, cât și ca bază de machiaj iluminatoare. Este potrivit pentru zilele in care nu ai chef de tot ritualul aplicarii unui fond de ten ci ai nevoie de ceva lejer care să îți lase tenul revitalizat și strălucitor pentru întreaga zi, și excelent pentru zilele de vacanță de vară beneficind de protecție împotriva razelor UV (SPF20). Disponibil în 2 nuanțe: light și medium.

pivonesublime_loccitane8

Cremă pentru față 50ml – 150  lei

Formula patentată a cremei conține un agent ‘’inteligent’’ cu proprietăți de ajustare a hidratării, permițând produsului să-și adapteze acțiunea în funcție de climat și de nivelul de umiditate. Pielea poate să respire, devenind suplă, strălucitoare, catifelată, frumoasă.

Spray hidratant pentru față 100ml –  48.39  lei

Acest spray multi-funcțional revitalizează și conferă strălucire tenului, în orice moment al zilei. Având un parfum delicat și ultra-fin, sprayul tonifică, hidratează, redefinește textura pielii. Formulă fără alcool.

LOccitane_PivoineBaume4

pivonesublime_loccitane12 pivonesublime_loccitane13

Balsam de buze 4g – 72  lei

Îmbogățit cu extract de bujor cu efect de uniformizare, acest balsam cremos este ușor de aplicat, hrănește, catifelează, protejează (SPF25) și oferă o senzație de confort buzelor. Disponibil în 4 nuanțe: Transparent, Rose Nude, Rose Plum și Rose Amber.

pivonesublime_loccitane2 pivonesublime_loccitane

Perfecting Loțiune Tonică 200ML – 78 lei

Aceasta completează  procesul  de  curățare și  lasă tenul curat, hidratat, cu o senzație de prospețime. Îmbogățit cu extract de bujor, oferă suplețe, închide porii și pregătește tenul pentru următorul pas de îngrijire. Mod de utilizare: se aplică dimineața și seara, pe o dischetă demachiantă pe față și gât.

pivonesublime_loccitane4

Perfecting Gel Demachiant 200ML  – 85 lei

Un  gel  de  curățare unic, cu o textură fresh, apoasă, ce se topește pe piele. Îmbogățit cu extract  de bujor, acest gel curăță perfect fața, ochii și buzele, lăsând pielea curată, fresh, luminoasă și catifelată. Mod  de  utilizare:  se  aplică pe pielea umedă, se masează după care se clătește cu apă.

Perfecting Gel Exfoliant 100ML –  115 lei

Acest gel exfoliant se transformă într-un ulei ce curăță delicat și eficient tenul. Îmbogățit cu extract de bujor, agenți exfolianți de origine naturală și glicerină, acest produs lasă tenul neted, radiant, cu pori mai puțin vizibili. Poate fi folosit în două moduri: ca exfoliant, se aplică pe fața uscată, se masează delicat, după care se clătește cu apă;  ca mască, se aplică un strat mai gros pe față, se lasă să acționeze 2 minute, se masează delicat, după care se clătește cu apă. Se poate utiliza de 2-3 ori pe săptămână.

Vă recomand cu mare drag aceasta gamă:  este eficientă, accesibilă în raport cu ingredientele folosite și rezultatele obținute, este o plăcere să o folosești și arată foarte, foarte frumos în ambalajul acela roșu, elegant.

Care produs L Occitane din gama Pivoine Sublime te inspiră și vrei să o încerci?

loccitane_pivoine1
PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?