Home » Noile deodorante Fa Soft&Control

Noile deodorante Fa Soft&Control

Am sa încep acest articol prin a vă spune că am fost foarte curioasă să văd cum sunt noile deodorante Fa Soft&Control pentru că de câțiva ani deodorantele acestui brand nu s-au mai regăsit în trusa mea de îngrijire. Și să știți că m-au surprins foarte plăcut și mi-am amintit de ce mi-au plăcut atât de mult și în trecut! Sa va detaliez.:)

Despre produsele Fa in general nu știu dacă e nevoie să vă mai spun, eu când mă gândesc la ele imi aduc aminte ccăa mama și surorile mele aveau mereu ceva de la acest brand, și cred ca dacă sunteți trecuți de 30 de ani știți cât de populare erau săpunurile sau deodorantele Fa pe vremuri. Gelurile lor de duș le-am folosit multă vreme și erau printre preferatele mele, Luxurious Moments si Yoghurt sunt super faine, chiar trebuie să le încercați și voi.

Revenind la deodorante sunt produse absolut indispensabile pentru mine, întotdeauna am avut un stres pe tema asta pentru ca transpir ușor, așa că nu renunț niciodată la ele și, mai ales, trebuie neapărat sa fie eficiente. Când alaptam am ales variante bio cu mai puțin parfum – desi cam ineficiente, dar sub nici o formă nu am putut să rezist fără să nu folosesc un deodorant pe parcursul unei zile. Testul eficienței este cel care le elimină de pe raftul meu pe cele care nu fac față, mai ales vara, și aceasta a fost și măsura pe care am aplicat-o acestor două noi deo de la FA Soft&Control.

Am testat ambele variante ale noii game Fa Soft & Control, adică și pe cea cu parfum de liliac si pe cea cu aromă de iasomie și mi-au placut ca parfum amândouă, deși cred ca următoarea achiziție o să fie, totuși, varianta cu iasomie.

Cred ca prima chestie care mi-a atras atenția și mi-a plăcut cel mai mult este formula lor usor uleioasă care nu usucă pielea si nu o încărcă cu pudra aceea specifică deodorantelor care promit rezistență mare la transpirație.  Senzația e de piele hidratată, fără urme și pete pe piele si haine, fără pori încărcați de pudră.

Înțeleg ca este prima gamă de deodorante de la Fa ce combină protecție de 48 de ore impotriva transpirației si a mirosurilor neplăcute cu o senzatie de piele ingrijita, datorita unei formule unice care are la baza Tehnologia Dry Oil.

Deși nu e vară și nu transpir abundent – am sa revin cu un update atunci, – le-am folosit zilnic si in zile mai calduroase vreme de vreo 2 saptamani și sunt foarte mulțumită de cum mă protejează. Inițial au ajuns la mine fără etichetă sau brand și fără să știu ce marcă sunt le-am testat si mi-au placut încă de atunci.

Va recomand sa le încercați, o să vă surprindă plăcut această formulă și vă asigur că, cel puțin atât cât le-am putut testa eu, protejează de transpirație si miros neplăcut.

Eu zic FAntastic pentru noua gamă Soft& Control!:)

Daca le-ati încercat si voi si aveți un feedback va astept sa imi spuneți cum vi s-au parut.

Foto: urbandiva.ro

PR Samples. Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

4 Comments

 1. April 14, 2017 / 18:55

  Mi-a placut foarte mult ideea de campanie fara brand. Amandoua arome ma inspira si sigur am sa le achizitionez. Paste Fericit!

 2. April 16, 2017 / 18:10

  N-am mai folosit demult deodorante FA ! M-ai facut sa imi fie dor de ele…cand le foloseam tin minte ca imi placeau tare mult 🙂

 3. April 19, 2017 / 12:22

  Nu le-am folosit, dar am folosit deodorantele Fa, si am fost multumita de persistenta lor.

  • Just asking
   April 24, 2017 / 13:54

   Ce nu ati folosit? Produsele din gama FA?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?