Home » O noua editie Beauty Swap by BeautyBarometer care mi-a placut

O noua editie Beauty Swap by BeautyBarometer care mi-a placut

Imi pare rau ca nu v-am povestit mai devreme despre noua editie Beauty Swap by Beauty Barometer (organizat de Ana Maria de la beautybarometer.com) pentru ca a fost una dintre putinele dati in care am reusit sa ma relaxez, sa vorbesc cu celelalte blogerite invitate, sa ma destind, sa rad si sa glumesc. Evenimentul a ajuns la editi a a 7 a, a fost sponsorizat de Mariounnaud si a fost gazduit, din nou, de spatiul cozy chic de la Infinitea. O masuta plina de dulciuri, ceai si limonade cu fructe proaspete ne-au asteptat inca de la intrare, iar fetele se adunasera, cand ajunsesem eu, in jurul meselor ocupate de cutii pline cu produse.

Nu am plecat eu de acolo cu un schimb impresionant de produse, dar am gasit cateva chestii faine si am reusit sa ofer ceva ok la schimb. De fiecare data imi place sa dau o raita prin cutiile aduse de celelalte invitate, sa descopar poate produse pe care eu nu le-am mai folosit, sa le cer opinia despre ele, dar sa si vad cum negociaza cele mai experimentate dintre invitate pentru tot ce au adus –  Camelia de la coltulcameliei.ro are mereu produse faine la schimb si negociaza de fiecare data foarte avantajos si cu pricepere. 🙂

Pe langa bloggerite pe care le-am cunoscut si la editiile anterioare si cu care e o placere sa te revezi, m-am bucurat sa vad si bloggerite noi si cunoscute in social media, care se dovedesc tipe faine si prietenoase pe care merita sa le descoperi si in real life.

Marionnaud a fost si acum sponsorul editiei si ne-a oferit ocazia sa descoperim noutatile primaverii de la human+kind. Produsele Human+Kind se gasesc in exclusivitate la Marionnaud, au ingrediente naturale si de calitate, sunt produse foarte ok la pret, pe care imi doresc sa le incerc cat de curad. Am ochit acolo o crema cu extract de lime (lamaie verde) care mi s-a parut geniala, mirosea divin.

Tot de la Marionnaud am primit si un cadou foarte fain de care m-am bucurat si pe care vreau sa vi-l arat si voua, abia astept sa le incerc pe toate si sa va povestesc despre fiecare in parte. Goodie bag-ul Marrionaud a cuprins la acest Beauty Swap: un parfum roll-on Naturally European in travel size, o apa de toaleta Woods of Windsor, masca reparatoare pentru maini de la skin republic si dopua produse Yves Saint Laurent.

Daca vreti sa vedeti cum a mai fost la editiile anterioare ale Beauty Swap, descoperiti mai multe aici.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?