Home » 60 de ani de Tefal

60 de ani de Tefal

Cred că ceva de la Tefal avem toți în bucătărie, așa-i? Eu am avut ÎNTOTDEAUNA două-trei tigăi Tefal care mi-au ușurat treaba cu gătitul: nu lipesc mâncarea, se curăță ușor. La fel de bune și nelipsite din bucătăria mea sunt și formele pentru checuri și prăjituri de la Tefal, rezistă bine în timp și au o calitate cu mult peste ce am mai testat. Le-am și făcut cadou în câteva rânduri unor oameni apropiați pentru că am știut că le ofer niște produse bune, de calitate, care nu trebuie să le lipsească în “bucătăreala” de zi cu zi. Să amintesc apoi de fierul de călcat de la Tefal care rămâne constant preferatul meu și pe care l-am cumpărat de fiecare dată cu aceeași convingere. Cum pentru mine Tefal este un brand de încredere care şi-a făcut mereu loc în casa mea, m-am bucurat să fiu invitată la petrecerea pe care a dat-o atunci când a împlinit onorabila vârstă de 60 de ani.

Cu ocazia asta am și aflat puțină istorie marca Tefal și iată cum e povestea: Inovația stă la baza strategiei Tefal® încă de la înființarea sa. Dupa obținerea patentului pentru “tigaia care nu lipeşte” in 1954, inginerul francez Marc Grégoire a creat Tefal® în 1956 și şi-a deschis prima sa fabrică în suburbia Parisului.

Este începutul succesului: 100 de tigăi pe zi, cu noul înveliș antiaderent. Inovația sa vizează procesul de acoperire al discului de aluminiu cu PTFE, prin tratarea sa cu acid hidrocloric. Rezultatul este o tigaie antiaderentă, ce va revoluționa viețile a milioane de familii din întreaga lume, transformând gatitul intr-o activitate simplă și plăcută.

De la fotografia din 1961 ce o surprinde pe Jackie Kennedy ieșind dintr-un magazin din New York cu o tigaie Tefal în mână, la fierul de călcat Supergliss cu talpa din Durilium (un nou înveliș rezistent la zgârieturi si murdărie), lansat in 1986, la Actifry, atât de celebru acum în întreaga lume, datorită postarii din 2013 a celebrei prezentatoare TV Oprah Winfrey pe rețeaua sa de socializare, prin care menționa cât de mult i-a schimbat acest produs viața, Tefal a căutat să-şi asculte întotdeauna consumatorii, tocmai pentru putea anticipa schimbările din stilul lor de viață pentru a le oferi produse adecvate noilor cerințe.

tefal1

Un an incarcat de emotii #Tefal60deani

Electrocasnicele interconectate reprezintă viitorul. De la oale sub presiune, tigai si aparate de gatit digitale, produsele Tefal® care vor fi lansate in perioada următoare, vor permite consumatorilor să-şi adapteze metoda de gătit la propriile ingrediente sau rețete. Aceste produse sunt dezvoltate cu scopul de a face viața mai ușoară consumatorilor, ajutându-i să obțină întotdeauna rezultatele dorite.

Iată cum am aniversat #Tefal60deani:

tefal_60ani_1 tefal_60ani_2

tefal_60ani_5 tefal_60ani_3

tefal_60ani_4

tefal_60ani_6

Voi ce produse Tefal aveți acasă? 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?