Home » LOVE IT: Lentilele de contact colorate și schimbarea de look

LOVE IT: Lentilele de contact colorate și schimbarea de look

Inainte să vă povestesc despre cât de simplu poți obține o schimbare de look reușită am să vă spun de ce prefer și port lentile de contact pentru vedere – și veți intelege imediat și legătura. Asta pentru că am renunțat la ochelari și am început să port lentile de contact acum mai bine de 10 ani și cred că atunci am luat cea mai bună decizie.

Totul s-a rezolvat cu o consultație la un cabinet cu medici buni și am aflat ce dioptrii și lentile mi se potrivesc. Primele două-trei zile au fost mai complicate pentru mine în aplicarea și scoaterea lentilelor, dar dexteritatea vine repede și cu exercițiu, vă asigur, adică nu va dura o veșnicie până să o căpătați. Așa am ajuns să bat azi aproape 10 ani de când port lentile și să le recomand cu încredere și celor care nu mai vor ochelari de vedere.

Ei bine, cu ochelari sau fără, cine nu a cochetat cu ideea unei perechi de lentile de contact colorate? Eu da, și încă multă vreme. Dar întotdeauna m-am lovit de problema dioptriilor și de comenzile greoaie de la magazinele de optică. Dar acum acestea sunt probleme rezolvate!

adore_lentile

După ceva căutări am găsit lentile de contact colorate cu dioptrii pe magazinul online lensa.ro, am ales Adore Bi-Blue și mi se par super, super mișto. Fiecare cutie elegantă de la Adore vine cu două blistere ce conțin câte o lentilă, adică pentru fiecare dioptrie ai câte două lentile intr-o cutie, și sunt valabile pentru 90 de purtări (zilnic sau ocazional). Arată super bine, chiar și pe culoarea mai închisă a irisului, așa cum o am eu. Pentru că sunt cosmetice, lentilele acestea sunt cu doar puțin mai groase decât cele pe care le port în mod obișnuit, dar sunt la fel de ușor și comod de purtat. Nu le simți, nu te jenează, nu irită ochii, esențial pentru a fi purtate o zi întreagă, zi de zi.

adore_lentile3 adore_lentile4

Nu trebuie purtate în somn, acestea sunt indicațiile de pe prospect și acesta este și sfatul meu. Dacă se întamplă asta riscați să vă treziți cu ochii iritați și uscați, astfel că va trebui să renunțați la ele măcar o zi sau două până trece senzația neplăcută. Și cu asta ajungem la igienă care trebuie respectată cu strictețe când manevrați lentilele: mâini curate atunci când le puneți sau le scoateți de pe ochi, cutiile sterile pentru depozitare să conțină mereu o solutie salină proaspătă, lentilele colorate trebuie scoase pe timpul somnului.

adore_lentile5

Lentilele colorate oferă schimbarea de look pe care o poți face zi de zi fără efort, cu un cost minim și cu efect maxim. Vei observa cât de mult iți poate schimba înfățișarea o nouă culoare a ochilor. Sunt foarte încântată de lentilele mele albastre și mi-am propus să achiziționez și pe verde și violet. Zilele acestea pe lensa.ro au reduceri de pana la 60%, ceea ce face ca prețul pe o cutie să fie foarte,  foarte convenabil. Având în vedere că le poți purta 3 luni zi de zi mi se pare mai mult decât o afacere bună, e de-a dreptul chilipir.

blueeyes23

blueeyes1

blueeyes222

Să vă spun drept, zilele în care am purtat lentilele de vedere colorate am primit și complimente pentru culoarea ochilor, am avut un look nou și fresh și nu o dată mi s-au cerut detalii despre ele și de unde pot fi cumpărate. Așa am înțeles că mulți nu se încumetă să își cumpere unele pentru că nu știu de unde și cum să le aleagă și ce presupune să le porti. Vă asigur că este foarte simplu iar avantajele depășesc cu mult micile dezavantaje care pot să apară atunci când le porți.

Nu contează dacă ai miopie sau hipermetropie, lentilele colorate se găsesc disponibile în multe dioptrii, dar și fără, pentru cei care nu au nevoie de o corecție a vederii. Nu uita ca atunci când îți vei lua o pereche de lentile să pui în coș și o soluție de lacrimi artificiale sau alte picături lubrifiante pentru a preveni neplăcerile cauzate de uscarea ochilor. Am să revin cu un articol cu detalii despre lentilele de contact și ceea ce am constatat eu în anii aceștia, până atunci cred ca poți testa măcar una dintre mărcile de lentilele colorate de la lensa.ro și aștept să imi spui ce ai ales.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?