Home » De vazut: Filmul Cei opt odioşi al lui Tarantino

De vazut: Filmul Cei opt odioşi al lui Tarantino

Am vazut cam toate filmele lui Tarantino din ultimii ani, nu l-am ratat nici pe ultimul. Daca iti place stilul lui regizoral o sa pleci amuzat si deloc dezamagit de la acest film, eu cred ca e printre cele mai cool de la Pulp Fiction incoace. Cu absurd de mult sange, dialoguri amuzante si absurde si ele, violenta predictibila pentru filmele lui Tarantino, fiert la foc mic vreo 3 ore (cred ca 2 erau de-ajuns), cu actori mari si buni – pe multi ii veti fi vazut deja in filmele lui, un film care trebuie vazut.

Cred ca poti sa ii spui c e oricum numai plictisitor nu: jocul actorilor este monumental, extraordinar, povestea este bine scrisa si excelent regizata iar coloana sonoră este produsă de legendarul compozitor de muzică de film Ennio Morricone, care a fost recent premiat la Globurile de Aur 2016 pentru „Cei opt odioşi” la categoria „Cea mai bună coloană sonoră originală de film” – de fapt este un compozitor nominalizat la Oscar de 5 ori si de mai multe ori premiat la Golden Globe.

The-Hateful-Eight

Citeam pe undeva despre acest film si mi-a placut ideea: finalul acestei pelicule este chiar o morala la adresa Americii zilelor noastre (si nu trecute) si anume ca ceea ce ii uneste pe negri si pe albi este tocmai puterea armei. Va recomand acest film si va astept opiniile!

Povestea

În Statele Unite, la câțiva ani după Războiul Civil, o trăsură se prăbuşeşte prin ţinutul îngheţat din Wyoming. Pasagerii – vânătorul de recompense John Ruth (Kurt Russell) şi fugara sa Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) – se îndreaptă spre oraşul Red Rock unde Ruth, cunoscut prin părţile locului drept „Călăul”, o va aduce pe Domergue în faţa justiţiei pentru presupune fapte reprobabile şi o va spânzura.

Pe drum, cei doi întâlnesc doi străini: Maiorul Marquis Warren (Samuel L. Jackson) şi Chris Mannix (Walton Goggins), împreună găsind adăpost la hanul Minnie’s Haberdashery, unde însă, contrar aşteptărilor, sunt întâmpinați de patru figuri nefamiliare: Bob (Demian Bichir), care se ocupă de han în lipsa lui Minnie, plecată să îşi viziteze mama, Oswaldo Mobray (Tim Roth), Joe Gage (Michael Madsen) şi Sanford Smithers (Bruce Dern). Pe măsură ce viscolul se înteţeşte peste adăpost, cei opt străini încep să-şi dea seama că s-ar putea să nu mai ajungă în Red Rock până la urmă.

we

„Cei opt odioşi / The Hateful Eight” – cel de-al optulea film al excentricului regizor Quentin Tarantino – a fost vizionat în avanpremieră de către presă, bloggeri şi vedete, la Cinema City din AFI Palace Cotroceni. Au urmărit noul western scris şi regizat de Quentin Tarantino vedetele Ioana Ghinghină, Tily Niculae, Oana Tache, Olivia Alexandra Niță, Andrei Leonte, Dorin Chioțea, Petre Fumuru, Simona Țăranu, Camelia Bălțoi, Daniel Nițoiu și Marina Neagu.

Petre Fumuru Oana Tache Ioana Ginghina & prietena Tily Niculae

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?