Home » Adaugă magie Crăciunului tău!

Adaugă magie Crăciunului tău!

După ce vă povesteam că anul acesta intenționez să fac câteva ornamente speciale pentru al doilea Crăciun in 3, iată că inspirația mi-a venit de la Ferrero. Pentru decorul mesei de sărbători, a bradului sau împachetarea cadourilor, Ferrero Roche a venit cu idei frumoase de decoraţiuni unice confecţionate chiar de voi, pe care le găsiți pe www.decoratiuni-magice.ro.

ferrero21

Așa cum mi-am propus, am început cu globul special pe care am pictat numele micului meu prinț, Filip, ornament pe care l-am agățat deja în brad, și voi continua zilele acestea cu două idei descoperite în broșura “decoratiuni festive” și pe siteul decoratiuni-magice.ro care mi-au placut mult.

ferrero5ferrero6

Pentru fiecare decorațiune pe care am ales-o am găsit nu doar instrucțiunile de realizare cât și un șablon pentru formele de brăduți sau îngerași pe care trebuie să ii decupez. Decorațiunile cu îngerași pentru vasele pline cu bomboane Ferrero Roche pentru masa de Crăciun și de Revelion mi se par mai mult decât drăgălașe, sunt sigură că vor plăcea mult și invitaților noștri. Apoi mi-au plăcut mult ideile de coronițe de brad împodobite cu bomboane Mon Cheri și Ferrero Roche, arată original și pot să constituie și un cadou super drăguț pentru cineva drag.

ferrero_4

Decoraţiune “îngeraşi dulci“
Pentru  realizarea îngeraşilor dulci, vei avea nevoie de:
*Carton auriu sau cu modele aurii
*Creion *Cutter şi suport pentru tăiere sau foarfecă
*Perforator
*Panglică aurie subţire
*Pahare mici, rotunde sau vaze cu gât îngustDecoratiune-Ingerasi-dulci

Coronita-683x1024 img_big6

Coronițe cu panglici decorative

Pentru realizare vei avea nevoie de:

*Coroniță de brad (florarie) *Panglică rosie si aurie * o stea decorativă și obiecte decorative din lemn (magazin decoratiuni) * conuri de brad albe (magazin decoratiuni sau confecționate manual) * glob din plastic care se poate desface (magazin decorațiuni) * banda dublu adezivă * bomboane Mon Chéri

Instructiuni de realizare:

Atașați conurile, steaua și obiectele decorative din lemn pe panglici. Decorați o panglică subțire de aproximativ 40 de centimetri lungime cu Mon Chéri (prindeți două praline una de cealalta cu banda dublu adezivă, cu panglica între ele). Umpleți globul din plastic cu Mon Chéri. Prindeți toate obiectele de coroniță si plasați-o unde doriți.

ferrero_1

Crăciun fericit și plin de cadouri dorite!

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?