Home » Love it Şampoanele uscate Batiste + Noile Batiste Stylist

Love it Şampoanele uscate Batiste + Noile Batiste Stylist

Recunosc că am descoperit șamponul uscat Batiste la ceva timp după ce s-a inventat și a devenit mainstream prin țările civilizate. :)) Până atunci folosisem alte branduri, mai puțin populare, dar abia după ce am încercat Batiste am fost convinsă de faptul că un astfel de produs poate să fie un aliat perfect pentru părul tău în momentul în care ai nevoie de un refresh rapid. Mi-am făcut stocuri ori de câte ori aveam ocazia să îl comand din UK si am testat multe dintre variantele lor. Dar, great news, acum le putem cumpăra și de aici. 🙂

Aș vrea să vă spun, dacă mai e nevoie, pentru ca sunt sigură că deja multe dintre voi cunoașteți produsele Batiste și le folosiți, că aceste șampoane nu au rolul doar de a elimina sebumul din părul pe care nu ai vreme să îl speli imediat și vrei sa ii dai un boost, o împrospătare rapidă, ci il poți folosi cu succes pentru a da volum și textură părului proaspăt spălat.

batiste_vio

Și aici ajungem și la gama Stylist de la Batiste care a fost lansată luna trecută și la noi (ele au fost lansate în toamna trecută în UK), o gamă complet dedicată stylingului și coafatului, adică next step pentru cei de la Batiste. Șamponul uscat XXL Volume se reinventează și devine Batiste Stylist XXL Volume, iar gama este completată de: fixativ lejer, spray de protecție termică și strălucire, texturizator și spray anti frizz. Din ce pot să vă spun este că textura aceastei game Stylist este total invizibilă după aplicare și mult mai ușoară.

batiste_styling

În plus, pe lângă binecunoscutele șampoane deja existente în farmacii – Original, Blush, Tropical, Cherry, Light&Blonde, Deep&Dark, gama Batiste se va îmbogăți cu încă un produs – Heavenly Volume, special creat pentru a oferi părului volum instant și prospețime.

batiste3

Eu folosesc acum variantele Floral Essence – care iți lasă un miros plăcut floral  –  și Care&Vitality care iti oferă un miros delicat de parfum marin -, produse pe care mi le-am luat acum ceva luni din UK și sper să le găsesc în curând și aici.

batiste45

batiste_urbandiva

Cum folosesc eu șamponul uscat Batiste? Aplic produsul la radacina părului de la o distanță de câțiva centimetri și il las să stea pe păr cam 5- 10 minute, apoi il pieptăn și îl “aerisesc” ajutorul unui foehn setat pe aer rece, chestie care mă ajută nu doar să emilin excesul ci să ofer și volum părului. Lasă părul împrospătat, ușor de coafat și aranjat și cu volum, until next day. Dacă am folosit produsul ca să ii ofer parului doar o împrospătare a doua zi il și spăl, am observat ca scalpul meu e destul de sensibil la astfel de produse.

batiste44

La noi poti să găsești produsele Batiste în farmaciile Sensiblu sau pe www.samponbatiste.ro/ www.facebook.com/BatistesamponuscatRomania. Le găsiți la un preț de vreo 20 de lei si deseori la oferte 1+1.

Tu cunoști produsele Batiste? Le folosești? Care este preferatul tău? 

(foto – urbandiva.ro, instagram batiste)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. Alina Manole
    May 18, 2016 / 10:29

    Dacă, folosesc șampoanele uscate. Le vânez la promoții prin sensiblu și acum le-am văzut pe grupuri vândute la un preț bun la un magazin hello discount..ceva. Eu le nu rămân niciodată fără șamponul batiste. Sunt dependenta, recunosc!!!:)))

  2. Caro
    May 18, 2016 / 10:34

    La noi ajung mai greu toate chestiile astea de prin strainataturi. Dar bine ca ajung.știu ca multe cumparau de pe asos. Și eu folosesc Batiste. Mi se par cele mai bune din tot ce am incercat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?