Home » LOVE IT: Colecția de toamnă-iarnă 2015-2016 de la Max Factor

LOVE IT: Colecția de toamnă-iarnă 2015-2016 de la Max Factor

Max Factor este unul dintre brandurile pe care le-am folosit foarte mult acum câţiva ani – nu mi-au lipsit din trusă fondul de ten, pudra şi rujurile Max Factor – şi despre care, din păcate, nu am mai aflat noutăţi de multă vreme. Iată în acest sfârşit de an am avut plăcerea regăsesc acest brand şi redescopăr ce mi-a plăcut la el şi ce colecţii şi produse noi a lansat în acest sezon. Deşi în blogosferă şi pe siteurile din afară o găsiţi deja prezentată colecţia de toamnă-iarnă 2015-2016, nu cred e târziu  vă arăt ce noutăţi faine au lansat și de ce mi-au plăcut.

Am încep cu un produs vedetă de la Max Factor – Lipfinity Long Lasting Lipstick – cu o formulă nouă cu unt de shea, squalane şi acetylated lanolin care oferă, astfel, hidratare şi rezistenţă. În România veţi găsi doar 6 dintre cele 12 nuanţe lansate, mie mi-au plăcut toate. Rezistă bine pe buze, nu chiar ore în şir dar prefer am buze hidratate şi reîmprospătez culoarea când şi când. In plus, sunt cremoase şi foarte pigmentate. Nu ştiu care e preferata mea, mi-au plăcut toate, deşi dacă trebuie fac un top, primul loc l-ar ocupa nuanţa 60 Evermore Lush. Le găsiţi în magazine la preţul de 42 lei.

max_factor_3

max_factor7

Colecţia vine cu o noutate pentru Max Factor şi anume lansarea celor 6 kituri ce conţin 3 farduri de ochi şi un fard de sprâncene Smokey Eye Drama Kit (2-în-1 eyeshadow and brow powder) – 43 lei. Spun noutate pentru ca ar fi cam primul kit format din mai multe culori, Max Factor a avut mereu doar farduri mono.  Cutiile sunt practice, uşor de luat în poşetă şi dotate şi cu un aplicator. Fardurile sunt foarte mişto, sunt cremoase şi foarte pigmentate – sunt realizate prin tehnologia baked, un proces ce constă în coacerea fardurilor pentru a le oferi pigmentare şi rezistenţă -, se aplică foarte uşor şi rezistă bine, în opinia mea. Mie mi-au plăcut mult şi mi-am propus le folosesc des în iarnă această.

max_factor_8

max_factor9

O altă noutate a colecţiei este şi Velvet Volume False Lash Effect Mascara. Are o perie dotată cu peri de diferite mărimi care îţi lasă genele alungite, şi, foarte important pentru mine atunci când folosesc o mascara, separate. Îmi place şi faptul nu le încarcă, le pigmentează bine şi le volum. Este unul dintre produsele mele preferate dintre cele pe care le-am folosit în ultimul an, îl recomand fără stau pe gânduri. Preţ 63 lei

Cum sunt şi o mare utilizatoare de eyelinere, ultima inovaţie de la Max Factor m-a făcut curioasă şi l-am testat în aceeaşi zi în care l-am şi primit. Mi-a plăcut faptul este tip cariocă, este tipul de eyeliner pe care îl folosesc cu cea mai mare uşurinţădeşi folosesc eyeliner la fiecare machiaj nu putea spune am vreo îndemânare aparte în aplicarea lui, de aceea caut cele mai simple metode de folosire – iar acesta, Masterpiece High Precision are un vârf special care te ajută trasezi linii subţiri şi groase. Face parte deja din trusa mea de machiaj, este un produs care mi-a uşurat aplicarea tuşului, este pigmentat – aspect esenţial atunci când aleg un tuşşi nu se întinde pe pleoape şi rezistă toată ziua. Preţ 58 lei

max_factor_5

max_factor6

max_factor1

Iata si swatches pentru farduri si rujuri

swapmaxfactor1 swapmaxfactor2

swapmaxfactor3

In aceste zile de sărbătoare veți găsi in magazine și seturile cadou în care cred ca o să descoperiți și produse din noua colecție.

maxfactor4 maxfactor_cadou

Căutați colecția in magazine si bucurați-vă de ea. Este completă, aș spune eu, produsele sunt bune, rezistente, culorile sunt bine alese, frumoase, rezultatele sunt excelente iar prețurile foarte bune raportate la calitatea superioară pe care o oferă. Mi-a plăcut si m-a bucurat reîntâlnirea cu acest brand, am readăugat trusei mele de machiaj noi produse Max Factor și știu că, cel puțin pe unele dintre ele, le voi recumpăra.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?