Home » Crăciun 2015: Cadouri frumoase de la The Body Shop

Crăciun 2015: Cadouri frumoase de la The Body Shop

Mi-au plăcut aşa de mult noutăţile de iarnă de la The Body Shop pe care le-am primit în căsuţa de mail încât am fost în unul dintre magazine le şi testez, iar ceea ce am descoperit a fost aşa plăcut încât trebuie spun neapărat despre ele, măcar acum, înainte de Crăciun. Orice aţi alege din nouă colecţie de iarnă va reprezenta un cadou chic, aromele absolut superbe şi pachetele foarte frumoase vor aduce bucurie oricui le va găsi sub brad.

thebody_shop1

Dintre lansările iernii gama cu extract de prunăFrostred Plumb – este vedeta absolută. Miroase plăcut a prună coaptă, magnolie şi bujor şi îţi va desfăta simţurile exact cât te transpună în starea aceasta specială de sărbătoare. Preferatul meu este Shimmer Lotion care este îmbogăţit cu particule strălucitoare care îţi lasă pielea fină, aromată şi cu o strălucire delicatăpreţ 55 lei. Gama include şi un Shimmer Mist (98 lei) – un spray de corp cu aromă rafinată fructat-florală şi cu particule strălucitoare, Sugar Scrub (95 lei), Body Butter (65 lei) cu aromă de prună coaptă pentru o piele fină, gel de duş şi cremă de corp şi Fragrance Candle (115 lei).

FROSTED PLUM

thebdyshop7 thebody_shop2

Preferata mea este gama Frosted Cranberry care miroase delicios a merişor. Poţi alege fie un parfum pentru casă sau o lumânare parfumată, un gel de duș şi o cremă de corp, scrub-ul, crema de mâini sau spray-ul de corp cu particule strălucioare.

CRANBERRY

thebodyshop8

Glazed Apple (marul glazurat) miroase festiv a iarnă si a sărbatoare. Alege oricare dintre produsele gamei si ofera-le cuiva drag.

APPLE_GROUP

Zilele acestea la oricare dintre magazinele The Body Shop o sa găsiți o mulțime de cadouri gata ambalate in combinații super cool și sunt toate reduse cu 25%.

Uite doar câteva dintre pachetele pe care le poți alege pentru acest Crăciun. Nu sunt grozave?

FROSTED PLUM SET HR_INCMSPJ107

MINI SEASONAL APPLE HR_INCMSPJ094

SET OF CRACKERS HR_INCMSPJ148

Oricare Gift Cracker 36 lei

ROBIN SPONGE HR_INCMSPJ067

Burete de baie

 

born-lippy-giftbr90915_15180

Caseta cadou cu balsamuri de buze – 74 lei

Caseta cu mini geluri de dus - 51 lei

Caseta cu mini geluri de dus – 51 lei

gift-small-japanese-cherry-blossombr98754_19374

Colectia Japanese Cherry Blossom – 138 lei

gift-medium-white-musk-xm14br26690_24785

Colectia White Musk – 176 lei

thebody_shop3

PR Frosted Plum Range_INCMSPJ375

Colectia Frosted Plum

Despre cadourile din gama Oil of Life am scris aici.

PR Oils of Life_INCMSPJ371

Preferatul meu este Advent Calendar care conţine o selecţie dintre cele mai de succes şi frumoase produse de corp şi de machiaj din anul 2015. Cred o puteţi face cadou şi în ajun de Crăciun, deschisul celor 24 de casete în aceeaşi zi va face surpriza şi mai plăcută.:)

1026894 GIFT TBS ADVENT XM14 A0_INCHIPJ520

Colecţia de machiaj de la The Body Shop este şi ea la fel de specială şi este creată pentru a realiza look-uri glam pentru petreceri. Paleta pentru machiajul ochilor are o combinaţie de nuanţe gri şi argintii metalice, cu albastru smoky şi fresh coral (120 lei), rujul în nuanţă festivă de roşu, iar cele 5 lacurile de unghii sunt în tonuri de auriu, burgund, albastru şi două glittere cu particule aurii şi argintii (29 lei).

Winter-Trend-2015

De Crăciun, cu toţii ar trebui să ne simţim atât de bine. Anul acesta, The Body Shop a făcut un parteneriat cu WaterAid pentru a oferi familiilor din Etiopia apă potabilă. Află mai multe despre parteneriatul The Body Shop cu WaterAid pe www.thebodyshop.com/give-water

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?