Home » L’Occitane: gama Cherry Blossom Folie Florale, un omagiu adus florilor de cireș

L’Occitane: gama Cherry Blossom Folie Florale, un omagiu adus florilor de cireș

Pentru mine primăvară este atunci când văd cireșii cu toate crengile pline de flori roz, parfumate și când în drumul meu întâlnesc magnoliile înflorite. Anul acesta am avut o “întâlnire” cu primăvara un pic mai devreme, atunci când am ajuns la lansarea colecției L’Occitane en Provence. Lansarea gamei Cherry Blossom Folie Florale s-a făcut cu buchete înmiresmate de flori de cireș și frezii proaspete,  o adevarată explozie de arome și culori pastelate.

Cherry Blossom Folie Florale este un omagiu adus frumuseții florilor de cireș și parfumului lor delicat și feminin, o gamă fresh, ce combină parfumul de flori cu cel de citrice, o gamă de produse pe care eu o găsesc potrivită sezonului de primăvară – vară. Moleculele de aromă, obținute pentru prima dată prin extracție la temperatură scăzută, păstrează secretul unui parfum care celebrează reînnoirea naturii într-o ploaie de miresme vibrante și scânteietoare.

loccitane_2016

Gama Cherry Blossom Folie Florale cuprinde:

Apă de toaletă 50 ml – eliberează la început note de vârf minunate de bergamotă și mandarină; notele de mijloc dezvăluie accente de flori de cireș alături de tradafir și violete, iar apoi se topesc în note de bază subtile de mosc.

Gel de duș 250 ml – notele vibrante de floare de cireș sunt dezvăluite în momentul dușului, când gelul eliberează un ingredient activ care curăță delicat și protejează pielea.

Lapte de corp 250 ml – este ca o atingere de petale, lăsând pielea catifelată, hidratată și învăluită într-un parfum fructat floral, scânteietor.

Cremă de mâini 30 ml – îmbogățită cu unt de Shea, conferă hidratare și netezire mâinilor, iar formula sa non-grasă este absorbită imediat.

Va recomand să mergeți în orice magazin L’Occitane și să le testați. O să găsiți produse extraordinare, iar eu vă recomand să nu plecați fără o cremă de mâini din gama florilor de cireș pe care să o aveți mereu cu voi și să o folosiți pentru a vă hidrata și împrospăta pielea în orice moment al zilei. Sigur îi veți rămâne loială, e minunată!

loccitane_2016_3

loccitane_2016_4 loccitane_2016_5 loccitane_2016_6 loccitane_2016_7

loccitane_2016_8

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. Claudia
    March 7, 2016 / 09:25

    Vaaai, în fiecare an lansează ceva din gama ăsta de flori de cireș și sunt toate atat de frumoase. Eu le iubesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?