Home » Îngrijirea pielii: elmiplant Bodyshape Remodelare Totala

Îngrijirea pielii: elmiplant Bodyshape Remodelare Totala

Am sa încep în această săptămână o mini campanie de susținere a brandurilor românești. De ce? Sunt sigură că nu doar eu mă găsesc, deseori, în fața unui raft, în care, printre multi brandurile de succes din lumea largă se intercalează și produse “Made in România” pe care le sar, le studiez puțin, ca mai apoi să renunț să le mai cumpăr. Motivul: nu cred că sunt suficient de bune și eficiente, sigur au o hibă sau, în cel mai bun caz, nu au nici un efect. Deși experiențele  anterioare cam spre acest verdict mă duceau, am încercat sa plec de la premiza că este, totuși, un clișeu, si am hotărât să dau o șansă și produselor românești. Și prima pe lista a fost…ciocolata🍫, cred că aia cu rom. 😆De aceea, acum voi continua cu cremele de detoxifiere și remodelare corporală.😏 Multe produse m-au convins și am hotărât să povestesc și altora că nu tot ce e românesc e, neapărat, un produs mediocru, lipsit de inovație sau din categoria “DO NOT”. Și să nu uit, să nu vă inducă în eroare prețul mic de la raft, deseori nu ascunde o calitate inferioară, ci chestiuni/rațiuni de marketing.

Am să încep seria de recomandări cu Elmiplant, un brand românesc lansat în 1992. De atunci a reușit să se mențină și să aducă pe piață produse competitive și inovatoare.

image

Vara aceasta te invit să iei de pe raft și să folosești, din gama Elmiplant dedicată remodelării corporale Bodyshape, gelul-cremă Remodelare Totală.

Gama conține un extract 100% natural de Acai Berry cu proprietăţi antioxidante şi un conţinut ridicat de minerale, vitamine şi substanţe nutritive ce ajută la îmbunătăţirea fermităţii pielii şi la combaterea aspectului de “coajă de portocală”, cu rezultate vizibile în 4 săptămâni de aplicare zilnică.
image

Pentru rezultate vizibile, elmiplant Bodyshape Remodelare Totală este îmbogăţit cu LIPO- DETOX, un complex de ingrediente naturale şi compuşi activi puternici, ce acţionează pe mai multe niveluri împotriva celulitei. Utilizarea frecventă (cel puţin zilnică) duce la refacerea structurii de colagen şi creşte micro-circulaţia, pentru o piele mai elastică şi mai fermă.

wpid-e59ec48bf21b1bcf611c627992bbe657.jpg

Elmiplant Remodelare Totală este conceput pentru a fi aplicat pe diferite zone ale corpului: coapse, fese, abdomen, braţe, şolduri. Datorită texturii fondante, acesta se uniformizează uşor şi intră rapid în piele, fără a lăsa o peliculă grasă, aşadar materialele textile nu riscă să rămână pătate.

În urma testelor dovedite clinic, s-au putut observa următoarele rezultate*:

– Din prima zi de utilizare pielea devine mai fermă şi mai fină cu până la 80%

– După o săptămână: 9 din 10 femei confirmă că produsul luptă împotriva aspectului de coajă de portocală.

– După 4 săptămâni: circumferinţa braţelor este redusă cu până la 1 centimetru, iar circumferinţele abdomenului, coapselor şi a şoldurilor, cu până la 3 cm.

Prețul pentru Bodyshape Remodelare Totală este de 15 lei.

Afla detalii despre toate produsele elmiplant pe www.elmiplant.com.

*Evaluare clinică instrumentală şi autoevaluare sub control dermatologic – 54 femei, 2 aplicări pe zi

– Tu ce produse românești folosești? Ce produse românești de frumusețe ai în raftul din baie? Ce părere ți-au făcut? 

– Ai susține campania de branduri românești?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

3 Comments

 1. Iulia
  June 1, 2015 / 18:20

  Sa stii ca as sustine.am avut surpiza sa incerc niste produse romanesti din zona asta de infrumusetare si am fost super incantata.eu folosesc de la elmiplant cremele pentru corp si sunt foarte bune.as incerca si ceva contra celulitei.tu ce paee ai despre produsul asta de remodelare, l-ai incercat?

  • urbandiva
   Author
   June 1, 2015 / 18:44

   Iulia, nu am incercat inca acest produs.am in plan sa incep sa testez mai multe produse romanesti,si apoi o sa revin cu review.sper sa fie si acesta printre ele.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?