Home » Nu rata: Săptămână Italiană la Lidl

Nu rata: Săptămână Italiană la Lidl

Paste, pizza, bruschete, mozzarella, înghețată…(o față pofticioasă🍕🍝🍦)iată cu ce asociez eu bucătăria italiană, pe care o ador și o savurez cu plăcere. Începând cu 1 iunie, Lidl dedică o săptămână întreagă bucătăriei din însorita Italie, o călătorie culinară de gusturi și arome inconfundabile pe care nu o voi rata. Am sa încerc câteva rețete noi sau vechi de paste și minunatele bruschete cu roșii, busuioc, cu ulei de măsline și usturoi la care adaug și niște mozzarella.

Pentru masa aceasta în stil italian, Lidl a reunit, în aceasta săptămână, toate aceste bunătăți în produsele brandului „Italiamo”.

Pentru aperitiv, pregăteşte niste bruschete (3.77 lei) la care poţi adăuga preparatele pentru bruschete în diverse sortimente (5.55 lei). Încearcă şi aperitivele pane în diverse sortimente (6.44 lei), pateul din măsline (7.77 lei) sau nuggets de pui cu roşii şi mozzarella.

lidlitalia3lidlitalia1

Atunci când spui Italia, te gândeşti imediat la pastele savuroase pe care italienii le pregătesc adăugând delicioasele sosuri de roşii, brânză sau pesto. La Lidl, poţi opta pentru fettuccine cu ou şi spanac (7.77 lei), pastele cu spanac (5.88 lei), spaghettoni (4.88 lei), pastele trottole tricolore (4.77 lei) sau tagliatelle proaspete (3.88 lei). Oferă savoare pastelor adâugând sosurile în diverse sortimente (7.77 lei), sosurile în stil italienesc (9.33 lei) sau tradiţionalul sos de roşii cu busuioc (4.44 lei). Dacă vrei să încerci un preparat mai extravagant, pregăteşte o lasagna delicioasă cu foile speciale cu ou (5.88 lei).

lidlitalia5 lidlitalia2

Pizza, un alt preparat emblematic al Italiei, te aşteaptă în oferta Săptămânii Italiene la Lidl. Fie că alegi pizza Quattro Formaggi (9.77 lei) sau pizza Prosciutto-Formaggio (9.77 lei), cu siguranţă vor fi apreciate de invitaţii pe care îi ai la masă.

Un desert delicios nu poate lipsi dintr-un meniu italienesc. Savurează un tiramisu (5.55 lei), un profiterol (5.55 lei) sau îngheţata cu aromă de cafea (4.77 lei) ori vanilie, Tartufo (7.77 lei). În magazinele Lidl poţi găsi şi foietaj cu glazură de caise (3.99 lei), biscuiţi umpluţi cu ciocolată (7.77 lei), praline (9.77 lei) sau croissante cu cremă de caise sau cacao (9.77 lei).

Începe vara cum nu se poate mai bine cu savuroasele produse din Săptămâna Italiană de la Lidl!

ITALY

Ție îți place bucătăria italiană? Ce rețetă prepari acasă și iți iese “ca la mama ei în Italia”?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

3 Comments

 1. Iulia
  June 1, 2015 / 18:16

  Ce mult imi plac saptamanile astea gastronomice de la Lidl.am gasit niste chestii pe la ei absolut bestiale.dar saptamana asta italiana e dementiala.tiramisu si paste, sosurile…ce pofta am!!!

  • urbandiva
   Author
   June 1, 2015 / 18:46

   Stiu, si mie imi da ceva idei saptamana asta italiana.niste paste cu creveti si sos rosu cu usturoi…valeu!!!:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?