Home » Îngrijire profesională 100% BIO de la Natùrys

Îngrijire profesională 100% BIO de la Natùrys

După ce ani la rând industria cosmetică a testat şi încercat găsească soluţii de îngrijire şi de reîntinerire cu orice preţ şi apelând la o mulţime de ingrediente care în timp s-au dovedit chiar dăunătoare organismului, atenţia acordată produselor naturale şi certificate Bio este în plin avânt. Ele vin în întâmpinarea nevoii noastre de a elimina cât mai mult produsele şi tratamentele sintetice pe care le aplicăm pe piele în contextul unei vieţi agitate în care ne expunem tot mai mult poluării şi stresului. Interesată de acest subiect sunt şi eu şi am avut bucuria descopăr un nou brand de produse naturale pe piaţă din România.

20150925_112502-1

Este vorba de brandul  profesional de cosmetice certificate Natùrys care are în portofoliu tratamente și produse cosmetice profesionale care se adresează tuturor problemelor actuale ale tenului și corpului, 100% naturale, 100% certificate BIO.

Natùrys conține două mari lunii de produse: una pentru îngrijirea feței și una pentru Linia destinată îngrijirii tenului conține trei game: Vanity Routine, Limyè și Advance Solution. Cea mai bogată este colecția Vanity Routine. Aceasta include la rândul său cinci colecții: Colecția Essential, Colecția pentru hidratare, Colecția pentru purificare, Colecția anti-îmbătrânire și Colecția pentru piele sensibilă.

20150925_112137

Cea de-a doua linie este destinată corpului și conține două colecții: Slimming Evolution și Advance Solution Lifting Seno. Ele vizează corectarea celulitei, tonifierea, drenarea și creșterea fermității pielii, precum și liftingul sânilor.

20150925_112528

Toate produsele Natùrys utilizează extracte de origine biologică obținute din plante cultivate BIO, fără îngrășăminte sau pesticide sintetice și nemodificate genetic. Principiile active se regăsesc sub formă de pulbere obținută prin evaporarea totală a lichidelor extractive. Astfel produsele au o concentrație de principii active foarte ridicată, în medie de 5 ori mai mare decât a altor produse de pe piață. În plus, Emulsiile cu Cristale Lichide din compoziția produselor asigură o absorbție lentă și constantă timp de 18/24 de ore de la aplicare, garantând o acțiune eficientă și prelungită.

20150925_112220

Biosferele Bema reprezintă doar una dintre inovațiile Natùrys care facilitează absorbția principiilor active, încapsulându-le într-o membrană alcătuită din acizi grași naturali.

Produsele Natùrys nu conțin conservanți de sinteză. În locul acestora sunt utilizate extractele din Scoarță de salcie, Vitamina E și Phytostab-ul. Phytostab-ul este punctul forte al studiilor făcute de către Laboratoarele Natùrys, fiind un complex de uleiuri esențiale care inhibă dezvoltarea de microorganisme. Produsele nu conțin nici coloranți, culoarea mai intensă fiind dată de concentrația ridicată de principii active.

20150925_113004

Natùrys a câştigat premiul pentru „Cel mai bun brand de produse BIO al anului” în cadrul concursului organizat de Cosmopolitan Hong Kong, în anul 2008. Este un brand al companiei italiene Bema Cosmetici, care are o experiență de peste 40 de ani în cosmetica profesională și care s-a diferențiat prin investiția permanentă în cercetare, urmărind ca toate ingredientele folosite să fie BIO-organice.

Vizitați pagina de Facebook Natùrys România:
https://www.facebook.com/NaturysRomania.ProfessionalBrands

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

4 Comments

 1. October 23, 2015 / 19:16

  Buna info, chiar nu stiam de brandul asta, eu cu bioseniile….

  • urbandiva
   Author
   October 25, 2015 / 08:45

   sunt abia veniti pe piata din romania. sunt produse profesionale si inteleg ca sunt si foarte eficiente. am sa revin probabil cu un review. si eu sunt interesata ca mai mult de astfel de produse bio. am aflat de la ei ca unul dintre produsele vedeta este cel pentru liftingul sanilor.:)

 2. Irina
  September 10, 2018 / 16:07

  De unde se pot cumpara?

  • urbandiva
   Author
   September 12, 2018 / 05:50

   eu i-am gasit in multe saloane de frumusete. au o pagina de facebook trecuta in articol, poti sa afli detalii direct de la ei pe aceasta pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?