Home » INOVATIE LIFTING 3D de la LIERAC LIFTISSIME sau ce cremă să foloșești după 30 de ani

INOVATIE LIFTING 3D de la LIERAC LIFTISSIME sau ce cremă să foloșești după 30 de ani

Deşi Lierac este în România de ceva vreme, abia anul acesta am aflat detalii despre acest brand şi tot acum am avut ocazia încerc şi produsele lor. Cum eu cred după 30 de ani trebuie începi apelezi la produse anti-ageing, nouă gama lansată de Lierac în această toamna mi-a stârnit interesul şi am început o folosesc şi eu. Cele 7 produse antirid din gama LIERAC LIFTISSIME LIFTING 3D sunt dedicate îngrijirii tenului, îmbinând ingrediente preţioase din plante cu o tehnologie de ultima generaţie, pentru a crea produse unice şi eficiente, cu rezultate demonstrate.

Gama-Liftissime-Lifting-3D

Lierac Liftissime are in compozitie o concentratie ridicata de extracte vegetale si acid hialuronic care stimuleaza activitatea perlecanului, proteina responsabila cu redarea fermitatii, intinerirea pielii si refacerea volumului facial. Gama aceasta completa beneficiaza de formule precise si texturi adaptate care ofera un efect de lifting in 3 DIMENSIUNI cu rezultate remarcabile: conturul fetei este refacut, volumul fetei este reechilibrat, iar ridurile sunt reduse.

Iata doua dintre produsele vedeta ale acestei gameȘ

Lierac Liftissime Sérum, ser intensiv de ridicare – acesta are un efect imediat de lifting, umple ridurile vizibile, reechilibrează volumul facial. Are texturi active pentru un efect de lifting, un ser cu efect răcoritor.

Lierac-Paris-Liftissime-ser-intensiv-de-ridicare

Lierac Liftissime Yeux, ser pentru conturul ochilor –  reduce vizibil pungile şi cearcănele, ridică pleoapele si umple ridurile vizibile. Este un ser cu o textură de gel răcoritor şi transparent.

Lierac-Paris-Liftissime-ser-pentru-conturul-ochilor-relifting

Trebuie sa stiti despre Lierac ca este primul brand dermocosmetic francez specializat in corectarea afectiunilor estetice si in incetinirea procesului de imbatranire a pielii, produse a caror eficienta este dovedita. Experienta de peste 40 de ani in domeniu, tehnologia de ultima ora, ingredientele naturale vegetale si rezultatele demonstrate sunt doar cateva dintre atuurile Lierac.

Gama LIERAC LIFTISSIME este disponibila in Farmaciile Help Net selectionate.

LIERAC_1 LIERAC_2 LIERAC_4

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?