Home » Modele chic pentru garderoba ta de la Il Passo

Modele chic pentru garderoba ta de la Il Passo

In garderoba mea am cateva perechi de pantofi de la Il Passo si sunt printre cele mai misto, rezistente si elegante modele. Le pot adapta la orice tinuta si arata impecabil, si, foarte important, au calapod comod. In fiecare sezon ochesc macar o pereche care ar sta tare bine in colectia mea, asa ca nici acest sezon nu face exceptie . 🙂

Am ales modelele mele favoritele din noua colectie Essentials si cateva din cea de toamna/iarna 2015 pe care le-as adauga oricand in garderoba si care ar putea sa fie la fel de in tendinte si peste doua sezoane.

Ghetele dama tip chelsea boots talpa (tip platformă sau nu, tonuri neutre) sunt de ceva sezoane in tendinte si nu par sa se demodeze. Sunt practice si se pot purta lejer la tinute casual cu blugi sau pantaloni Capri drepţi.

ilpasso1

Pony Hair 6

Pony Hair 10

 

cboots chelseaboots

Sneakerşi sport sunt si ei printre preferatii mei. Am si eu cateva modele pe care le port des dar cei de la Il Passo cu model animal print sunt foarte, foarte draguti.

Pony Hair 8 Pony Hair 11 Pony Hair 13

sneakers2 street

Din colectia Essential de toamna/iarna imi plac pantofii stiletto cu toc mediu, negri, simpli. Cred ca nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba, scot din orice incurcatura cand trebuie sa iti creezi rapid o tinuta de birou, de un party sau o intalnire. Tot la capitolul esentiale pentru garderoba ta sunt si pantofii stiletto nude, se potrivesc cu orice tinuta in culori puternice si merg asortati la orice fel de tinuta casual chic sau eleganta.

ilpasso3

ilpassonude

Noua colecţie IL PASSO, Essential, pentru femei este disponibilă în magazinele IL PASSO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Craiova, Ploieşti şi Oradea, precum şi în magazinul online www.ilpasso.ro

Pony Hair 4 Pony Hair 5

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?