Home » How to: nu plângi în public/sedințe/la nuntă

How to: nu plângi în public/sedințe/la nuntă

Ești tipul de persoană emotivă și plângi ușor, sau ți se întâmplă să plângi atunci când te enervezi😭? Îmi povestea o prietenă despre imposibilitatea sa de a se abține să nu plângă după ședințele chinuitoare pe care le avea cu un șef oribil, și în loc sa îi trântescă demisia în nas se ducea la baie să își tamponeze ochii cu hârtie igienică îmbibată în apă rece (so damn glam, asa-i?😢). Cunosc un tip care plânge la toate filmele cu scene emoționante, și deși asta nu îl face decât foarte simpatic, el ar prefera să își muște limba decât să izbucnească în lacrimi într-o sală plină ochi la premiera filmului Cenuşăreasa.😞. Eu nu plâng des,  îmi dau frâu liber emoțiilor mai mult în pernă decât în public dar și atunci când mă ia prin surprindere vreo astfel de emoție cu iz lacrimogen aș vrea să nu fie în public. As vrea să pot sa îmi prind degetele sub piciorul scaunului pe care stau decât să lăcrimez în diverse situații de viață.

Pentru toți plângăcioșii am aflat, deunăzi, ca există o soluție mai puțin dramatică decât mușcatul limbii.. Ei bine, e simplu: Îți ciupești cu putere pielea aceea moale și fină dintre degetul mare și arătător. Efect garantat!

Tu plângi în public?

wpid-f0e041055e290fee346c13fbd37ad7c3.jpg

(Via Cosmopolitan US.)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. camelia
    June 2, 2015 / 07:20

    :))) ce tare! eu plang cand ma enervez iar asta e un truc taaaare bun pentru momentele alea cand imi vine sa izbugnesc in lacrimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?