Home » My Little Dream Beauty Box de Aprilie ’15

My Little Dream Beauty Box de Aprilie ’15

Am descoperit My Little Dream Box pe unele dintre blogurile din UK pe care le citesc des. Avea recenzii bune și ideea era diferită de ceea ce văzusem până acum. Dar..😦 din păcate nu se livrează decât în Anglia și Franța, țara de origine. Când îți dorești ceva cauți si soluții: am apelat la prietena mea din UK pentru adresă și livrare pe tărâmul mioritic, iar acum le aștept lună de lună cu nerăbdarea copilului ce deschide cadouri în ajun de Crăciun.🎁😍

Costă doar 14 Lire (echivalentul a vreo 80 de lei, de când a crescut cursul lirei) cu tot cu transport și conține cele mai cool chestii pe care le-am văzut în beauty boxes în ultima vreme. Atenția la detalii caracterizează acest beauty box și este exact ceea ce îi dă și farmecul aparte, o mostră de inspirație și rafinament fiind chiar designul fiecărei cutii conceput de ilustratoarea Kanako.

dreambox1

Conține 3 produse de beauty în full size-și nu în travel/mostră size. În aprilie au ales un lapte de corp de la Cowshed care miroase extraordinar a lămâiță, rozmarin și ghimbir și iți lasă pielea moale și catifelată (un brand apreciat în UK, la noi nu există), o mască revigorantă cu ulei de nucă si unt de shea pentru părul deteriorat și uscat, din brandul propriu My Little Beauty by My Little Paris și un ruj-balsam roșu Loved by Lou Lesage, pe care îl poți aplica cu degetele ori de câte ori vrei să îți  împrospătezi culoarea buzelor.

dreambox3

Pe lângă cele 3 produse de beauty. farmecul acestei cutii este dat și de produsele de lifestyle, mereu alese cu inspirație și stil (am urmărit edițiile anterioare). Un medalion semnat de designerul Delphine Pariente este bijuteria lunii; are un șnur suficient de lung pentru a fi purtată la gât sau răsucită de mai multe ori la încheietura mâinii. Love this!!

dreambox2

Mi-a plăcut mult și ștampila cu mesaje (made with love, avec plaisir, wow!, merci beaucoup etc) , pe care abia aștept să le las pe felicitări sau pe cardurile ce vor însoți bijuteriile pe care le fac la CreativeCat.

dreambox4

Înăuntru am mai găsit și o revistă proprie, My Little World, plină cu tutoriale, interviuri și articole utile.

Dacă veți găsi o cale sa “fentați” sistemul, eu vă recomand călduros să vă abonați la My Little Box. E plină de surprize foarte cool și merită fiecare bănuț (deși o achiziționezi la nici 14 lire, valoarea reală a produselor din cutie este de peste 70 lire).

Detalii: contul tău de abonat de pe site iti permite să atașezi și un card din care, lunar, ei își extrag suma fixă pentru cutia respectivă. Dacă nu ai bani pe card și nu se poate face plata automat, vei primi un mesaj de la ei în care ești anunțat de asta. Imediat ce efectuezi plata, cutia pleacă la adresă. Daca dorești să nu mai primești cutiile, din acelasi cont te dezabonezi. Simplu!

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

3 Comments

 1. Tina
  May 29, 2015 / 12:32

  Ce simpatica e cutia! Imi place de mult ideea de beauty box, mai ales daca vine cu produse deosebite! Ai idee, ei anunta cumva ce produse urmeaza sau sunt o surpriza?

  • urbandiva
   Author
   May 29, 2015 / 12:39

   De fiecare data e surpriză.cum la mine ajung mai greu, caut pe net în fiecare luna sa văd ce au primit deja abonate lor.uneori unul dintre produsele de beauty e diferit la unele cutii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?