Home » Testat&plăcut: Herbosophy, balsam cu extract de chinină și vitamina B

Testat&plăcut: Herbosophy, balsam cu extract de chinină și vitamina B

La capitolul produse de îngrijire a părului testez destul de des și de multe produse, nu sunt neapărat fidelă unui produs sau brand anume. Motive sunt diverse: fie ceea ce încerc nu se potrivește părului meu, fie nu îmi place cum arată și se simte părul după ce le-am folosit, sau, după cum aflasem de la câțiva specialiști în cadrul unor lansări de profil, părul și pielea scalpului se obișnuiesc cu ingredientele active din produse și acestea nu mai au efectele la care ne așteptăm și trebuie schimbate la maximum 6 luni. Prin aceste considerente a ajuns în programul meu de îngrijire a părului un produs nou: balsamul din gama Herbosophy cu extract de chinină și vitamina B.

Îl folosesc deja de ceva săptămâni şi m-am gândit să vă povestesc despre el pentru că, ma’ friends, este chiar bun.

Are 96% ingrediente de origine naturală, este hipoalergenic și nu conține substanțe dăunătoare ca parabeni, silicon, SLS sau uleiuri minerale, după cum se poate vedea pe specificații. Il consider un mare plus, de ceva vreme caut și mă indrept cât mai des spre astfel de produse naturale.

Eu îl folosesc după șampon, of course,  îl aplic mai mult pe lungimea părului decât pe scalp și îl las să acționeze vreo 5 minute. La final îmi pieptăn părul ud și il usuc cu foehnul. Rezultatul: păr strălucitor şi vitalizat (asta datorită vitaminei B), cu volum, care se descurcă ușor și a doua zi se așează impecabil chiar și fără să îl coafez și care are un miros plăcut și delicat de flori. Pe bune!

Nu îți lasă părul puțin gras sau greu de coafat, nici nu il încarcă atât cât să grăbească apariția sebumului, așa cum am pățit cu multe balsamuri de păr, motiv pentru care le-am și evitat multă vreme.

Extractul de chinină din aceasta gamă are efecte pozitive și împotriva căderii părului, datorită îmbunătățirii circulației sanguine la nivelul scalpului.

E un produs spornic, suficient să ajungă unei perioade de câteva luni, pentru că un tub are 150 ml, iar la fiecare spălat nu folosești o cantitate mai mare măsurată în mărimea a 3-4 boabe de mazăre (habar nu am, eu așa le măsor :)), în funcție de lungimea părului. Să vă mai spun ca raportatul calitate-preț este mai mult decât convenabil: costă doar vreo 15 lei şi este grozav.

herbosophy1

Dacă vi-l recomand? Hell, ya!! Este unul dintre balsamuri de păr care m-au uimit prin efecte și calitate. Am să încerc în perioada asta și șamponul gamei și poate am sa revin cu un review.

Pentru mai multe detalii și informații despre gamă, puteți accesa www.herbosophy.com sau https://www.facebook.com/Herbosophy.Romania

Voi ați folosit gama aceasta? Cum vi se pare?

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

 1. Dana
  November 7, 2019 / 14:37

  Eu folosesc sampoanele si sunt foooarte incantata!
  Spala foarte bine si este foarte gros.
  Fiica mea, de 20 de ani, este mancatoare de sampon, iar acesta mne ajunge o luna 🙂
  In general un sampon tine, la noi, maxim 10 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?