Home » Gama Nivea Anti-rid si hidratare pentru zile de vara

Gama Nivea Anti-rid si hidratare pentru zile de vara

Ce sa zic…am îmbătrânit:), adică am trecut deja de 35 de ani și am devenit mult mai conștientă de efectele pe care vârsta, mediul inconjurator și stilul de viață le au asupra pielii mele. Ca atare acord mai multa atenție produselor de îngrijire a pielii pe care le folosesc și efectelor lor imediate. În toiul verii, cand temperaturile mari și lunile interminabile de caniculă (ca anul acesta) imi expun pielea unui proces de deshidratare și îmbătrânire, aleg să folosesc creme puternic hidratante și cu protectie UV care să aibă rezultate rapid. Dintre produsele pe care le-aș numi Daily Essentials în perioada asta aș recomanda gama Nivea Hidratare și Anti-rid.Nivea-Antirid-Rangedfefe

Aceasta gamă de îngrijire anti-rid este potrivită pentru toate tipurile de ten și are o formulă ușoară, cu extract de semințe de struguri și filtre UV ce hidratează tenul în profunzime, îl protejează și previne apariția de noi riduri.

Crema anti-rid hidratantă de zi de la NIVEA are o formulă delicată şi uşoară care se absoarbe rapid in piele si lasa senzatia accea de piele fina si hidratata. Conține ulei din seminţe de struguri şi Vitamina E care au rolul de a hidrata intens, estompa liniile fine şi previnii apariţia ridurilor, oferind în acelaşi timp supleţe şi fermitate. În plus, crema conţine filtre UV, pentru a proteja tenul de efectul nociv al radiaţiilor, asigurând o bază perfectă de machiaj.

NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de zi pentru toate tipurile de ten

Crema anti-rid hidratantă de noapte este îmbogăţită cu Panthenol, care ajută la regenerarea tenului.

Având o formulă îmbogăţită cu ulei din seminţe de struguri şi Vitamina E, Crema anti-rid hidratantă de ochi atenuează ridurile şi liniile fine din jurul ochilor, oferind hidratare intensivă.

NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de zi pentru toate tipurile de ten (Preţ: 22.12 lei)

NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de noapte pentru toate tipurile de ten (Preţ: 22.12 lei)

NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de ochi pentru toate tipurile de ten (Preţ: 19.86 le

NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de noapte pentru toate tipurile de ten

 

*Bucură-te de eficienţa cremelor hidratante anti-rid de la NIVEA disponibile într-un pachet avantajos, în magazine la doar 29.99 lei (cremă de zi plus cremă de noapte).

** Cremele anti-rid hidratante se bucură acum de un nou look, mai fresh, mai modern şi mai responsabil, având un design eco-friendly al borcănelelor de cremă, confecţionate dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, în timp, amprenta de carbon a produselor.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. alexandra
    September 22, 2017 / 20:31

    Eu am incercat multe creme antirid si pentru mine multe nu au avut nici un rezultat.
    Iti recomand sa incerci crema de noapte de la DermaE. Pe mine chiar m-a ajutat cu ridurile si hidrateaza genial de bine tenul. In rest, frumos compus articol, Numai bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?