Home » Fresh Summer: Pachetele B.U. in action

Fresh Summer: Pachetele B.U. in action

Caută în drogherii și supermarketuri pachetele B.U. in action. Sunt de sezon, concepute pentru zilele toride de vară când ai nevoie de un antiperspirant bun și un gel de duș răcoritor. Eu am cumpărat și folosit câteva dintre gelurile de duș B.U. cu iaurt, papaya și  fructe de pădure. Le găsesc excelente pentru diminețile de vară când ai nevoie să începi ziua fresh, după ce te-ai răscolit în așternuturi o noapte întreagă din cauza temperaturilor ridicate. Știți prea bine senzația, aşa-i?

Pentru că vara pielea este expusă mai mult şi activităţile necesită energie, duourile pentru vară conţin deodorante şi geluri de duş din gama in action, in miresme fresh, placute de papaya, smochina sau fructe de padure.

Pachetul B.U. in action cu deo Protect Plus şi gel de duş Yogurt & Papaya

Antiperspirantul B.U. in action Protect Plus asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute. Protect Plus, cea mai recentă lansare a gamei, conţine tehnologia NeutrOdor care neutralizează mirosul neplăcut. Lotusul albastru din compoziţie are capacităţi emoliente şi hidratante şi ajută pielea sensibilă să-şi păstreze supleţea şi aspectul sănătos. Gelul de duş Yogurt & Papaya vine la pachet cu o experienţă exotică şi cu acţiune hrănitoare pentru piele.

DS Protect Plus + SC Yogurt & Papaya

Pachetul B.U. in action cu deo Sensitive şi gel de duş Yogurt & Fig

Antiperspirantul B.U. in action Sensitive asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute, în timp ce protejează pielea delicată a axilei, fiind special conceput pentru a-i asigura acestei zone nivelul optim de hidratare. Gelul de duş Yogurt & Fig răsfaţă pielea cu o spumă bogată în extract de iaurt şi smochină, iar Nutri Moist, complexul de agenţi a căror misiune este hidratarea, întregeşte răsfăţul, asigurând hidratarea pielii în profunzime.

DS Sensitive + SC Yogurt & Fig

Pachetul B.U. in action cu deo Fresh and Clean şi gel de duş Cool Maracuja

Extractul de nufăr din formula antiperspirantului B.U. in action Fresh & Clean are proprietăţi de calmare a pielii iritate. Utilizat imediat după duş, asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute, iar pielea se bucură de o senzaţie de prospeţime pe durata întregii zile. Gelul de duş in action Cool Maracuja are o aromă exotică ce te duce instant cu gândul la insule primitoare şi veri lungi.

DS Fresh & Clean + SG Cool Maracuja2

Pachetul B.U. in action cu deo Soft Skin şi gel de duş Bingo Berries

Antiperspirantul B.U. in action Soft Skin, pe bază de extracte florale, a fost conceput special pentru pielea sensibilă şi supusă agresiunilor, a axilei. Soft Skin asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute. Gelul de duş Bingo Berries, cu fructe de pădure, are o aromă delicioasă şi o doză consistentă de vitamine şi antioxidanţi perfecţi pentru îngrijirea pielii.

DS Soft Skin + SG Bingo Berries

Fiecare pachet B.U. in action costă 10,85 lei


 

UrbanDiva in action: acum folosesc deodorantul B.U. Secret și îi dau un 10 pentru protecție și hidratare. În plus, miroase bine. Personal am admirat și ambalajul, mă pasionează designul și urmăresc întotdeauna și cum arată produsele pe care le folosesc.

bu

– Ce produs B.U in action ai folosit și ți-a plăcut?

UrbanDiva.ro xx

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. mariana
    June 12, 2015 / 08:46

    cele cu smochine si maracuja sunt preferatele mele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?