Home » Spune-i “Ești Extraordinară” în fiecare zi!

Spune-i “Ești Extraordinară” în fiecare zi!

Când am văzut campania de la Activia m-am gândit și eu la femeile importante din viața mea pe care le admir și apreciez. Sunt puține cele care îmi sunt foarte apropiate și am căutat mereu să le arăt sau să le spun cât de mult le apreciez prietenia, dăruirea, susținerea, ajutorul și  dragostea decondiționată. Ca mulți oameni din generația mea am crescut alături de părinți care destul de rar spuneau copiilor lor “te iubesc”, iar gesturile de tandrețe erau de multe ori considerate “răsfățuri” care se urcau la cap mititelului (“și așa e un Goe al familiei, nu știm cum a ajuns așa răsfățat😝”), sau pur și simplu unii părinți se simțeau stângaci în a-şi exprima sentimentele. De aceea, azi cred cu tărie că aprecierea sau dragostea pentru prieteni și familie trebuie exprimată și  în cuvinte și gesturi, am văzut cum uneori acestea pot face minuni și da aripi, și cât de mult contează pentru cineva un gest sincer de afecțiune. Nu pierdeți șansa de a vă exprima afecțiunea pentru cei apropiați, știți că uneori fericirea se ascunde în lucrurile simple.

Am descoperit cu drag campania Activia “Spune-i “Ești Extraordinară” în fiecare zi!” și am vrut să vă povestesc despre ea.

wpid-2d5c0a284eb8c71966f4603f3f4333c6.jpg

Când i-ai spus ultima oară mamei „Mulțumesc pentru blândețea și cuvintele tale de încurajare!”, prietenei tale „ Ești cea mai bună prietenă din lume” sau colegei de birou „ Ești o sursă zilnică de inspirație pentru mine? ”

Suntem toate înconjurate de femei dragi – prietene, mame, soții, surori – care aduc zilnic un strop de frumusețe, bucurie și inspirație în viața noastră, prin toate lucrurile extraordinare pe care le fac pentru noi, zi de zi. De multe ori uităm însă să le spunem cât de mult le apreciem, iar ele ajung să uite cât sunt de importante pentru noi.

wpid-5e1ff2fca3130226b970b0a2c8778b94.jpgwpid-70e4cda14e191e02ae9e0d33b40288c5.jpg

Activia te ajută sa le aminteşti femeilor dragi din viaţa ta că le apreciezi, prin lansarea campaniei “Spune-i Ești extraordinară în fiecare zi!”

Există o mie și una de posibilități prin care-i poți spune unei femei că este minunată, dar Activia îți propune să-i spui și să-i arăți, chiar acum! Intră pe www.activia.ro/estiextraordinara/ și personalizează un video sau o poză pentru femeia extraordinară din viața ta și împărtășește cu toți cei apropiați rezultatul prin postarea acestuia pe rețelele sociale. Îi poți oferi atât de simplu un motiv să zâmbească.

activiaestiextraordinara

(Activia este alături de toate femeile extraordinare și, de 14 ani, de când e produs și consumat în România, Activia și-a făcut o tradiție din a susține un stil de viață sănătos, cu alimentație echilibrată, mișcare și gândire pozitivă, prin campanii precum: „Descoperă femeia Activia”, „Obiceiuri Sănătoase”, „Programul Activia”, dar şi „Provocarea Activia”.)

Așa cum susține sloganul Activia, starea de bine vine din interior, iar pentru asta putem începe cu gesturi simple și sincere pline  de afecțiune. Spune-i Ești extraordinară în fiecare zi! Merită!

 

Voi spuneți în fiecare zi cuiva cât de mult îl iubiți? Se pune la socoteală și motanul sau cățelul. 🙂

(Foto: Pinterest.Activia)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?