Home » Epilatul fara dureri si pielea catifelata = Rowenta

Epilatul fara dureri si pielea catifelata = Rowenta

Vara epilatul e un must. Găsesc trendul asta “full bush” complet aiurea și nu îl promovez.:) Dar știu cât e de solicitant, uneori, să arăți impecabil, să nu ai fire rebele de păr pe picioare sau mâini sau cât de tare te doare epilarea axilei. Astfel ca veștile venite în inbox legate de noi aparate de epilat care lasă pielea catifelata fără durere mi s-au părut..wow.

Gata cu epilatul chinuitor! Gata cu epilatul realizat des! Rowenta a pregătit gama de epilatoare pentru un epilat de durată și o piele mătăsoasă pentru mai mult timp.

Epilatoarele Flower Love Rowenta dispun de 24 de pensete cu forma Y de înaltă eficientă pentru îndepărtarea chiar și a celor mai mici fire de păr, de accesoriu de precizie pentru un contur perfect, accesoriu ce permite poziționarea aparatului pe piele la un anumit unghi pentru mai mult confort și accesoriu care are încorporate bile de masaj, ca să te bucuri de o sesiune plăcută de epilare. Rowenta ține cont și de zonele sensibile ale corpului, de aceea a dezvoltat accesoriul de ras, special, de care dispune epilatorul Flower Love EP2850.

EP2850_ACCESSOIRE EP2832FO_3_4_CONTOUR

Descoperă cât de uşor şi de rapid poţi obţine o piele perfectă folosind unul din cele trei epilatoare Silence Soft EP5640, Soft Extreme EP7530 sau Aquaperfect EP9300 de la Rowenta. Mai mult de atât, vei fi impresionată de epilarea fără durere, sistemul silenţios încorporat şi posibilitatea de a folosi aparatul atât pe pielea uscată, cât şi pe pielea udă.

RO-PERSONAL_CARE_EPILATORS-SILENCE_SOFT-EP5640D0-PACKSHOT RO-PERSONAL_CARE_EPILATORS-AQUAPERFECT_SOFT-EP9300E0-PACKSHOT1 RO_EP7530_ACCESSOIRE

Epilatorul Soft Extreme înlătură durerea din timpul epilatului datorita tehnologiei care reuşeşte să reducă intensitatea durerii profunde, în timp ce jetul de aer al epilatorului calmează durerea superficială de pe suprafaţa pielii.

Epilatorul Aquaperfect – tehnologia lui îţi permite să îţi răsfeţi pielea chiar şi sub duş si are în componenţă un accesoriu care urmareşte şi se pliază cu precizie pe linia corpului tău. Lumina puternică va evidenţia până şi cel mai puţin vizibil fir de păr, iar pielea ta va fi mai fină şi mai catifelată cât ai clipi!

– Tu ce aparat de epilat folosești? Sau preferi epilatul cu ceară?

RO-AMBIANCES-WOMEN-1013

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?