Home » 4 moduri fabuloase de folosire a loţiunii hidratante sub duş de la NIVEA

4 moduri fabuloase de folosire a loţiunii hidratante sub duş de la NIVEA

Când ești pe grabă, cel mai adesea pleci de acasă uitând să faci ceva: să îți perii părul, să îți dai cu rimel, să îți dai cu ruj, să scoți cățelul afară sau să îți dai cu cremă hidratantă pe corp. Dacă și ție ți se întamplă asta atunci ar trebui să ai în baie (deja) produsul acesta minunat pe care Nivea l-a conceput pentru oamenii grăbiți: loţiunea hidratantă sub duş de la NIVEA. De când a apărut și pe piața din România nu mi-a lipsit din rutina zilnică și cred că este cea mai rapidă soluție de hidratare a pielii cu efort minim.

niveashower

Pur si simplu o aplici pe pielea udă, o lași să acționeze câteva minute (timp în care poti să ațipești puțin sub duș sau să găsești o idee genială:))) și apoi o clătești, rezultatul fiind o piele fină și hidratată, fără să fie nevoie să mai folosești și o cremă de corp care îți lasă senzația aceea lipicioasă chiar și după ce te-ai imbrăcat în fugă și ai tulit-o pe ușă. Dar dincolo de efectul de piele hidratată pe care il poți avea cu un produs ieftin si excelent, ti-aș mai recomanda câteva utilizări fabuloase ale loțiunii hidratante sub duș de la Nivea. Alege oricare dintre cele 6 produse disponibile și bucură-te de loţiunile cu uleiuri esenţiale şi extracte naturale.

NIVEA Gama de Lotiuni de Hidratare sub dus

Hidratare

Nivea a adus pe piață acest produs inovator și foarte la îndemână care elimină din rutina ta zilnică timpul petrecut să îți hidratezi corpul cu o cremă și apoi să se absoarbă în piele fără să lase senzația de lipicios (mai ales iarna când te chinui să tragi pe tine și vreo pereche de ciorapi groși). De aceea este recomandată ca fiind cea mai rapidă și eficientă soluție de hidtratare a pielii mai ales atunci când nu ai timp de pierdut.

După soare (After Sun)

Suntem în plină vară și ne expunem la soare în fiecare zi. După o zi de plajă în care simți că pielea îți ia foc e suficient să îți aplici In-Shower Body Milk și să clătești cu apă caldă ca să ai senzația divină de piele racorită. Dincolo de disconfortul pielii arse, aceasta are nevoie și de multă hidratare. Cu loțiunea sub duș de la Nivea rezolvi și nevoia  pielii de a se hidrata intens și a-și reface echilibrul. ( Nu uita să aplici și o cremă cu SPF înainte să ieși in razele fierbinți ale soarelui.)

Loțiune de ras

Fire rebele, no time pentru o programare la cosmeticiană, no time pentru epilator, deci este nevoie să razi cu lama firele inestetice. Dacă nu îți plac spumele de ras și nu vrei o piele iritată și uscată, folosește loțiunea hidratantă sub duș de la Nivea atunci cand elimii firele de păr de pe corp cu aparatul de ras, funcționează de minune, crede-mă. O lași să acționeze câteva minute înainte să o elimini cu lama. Iți va lăsa pielea fină și mătăsoasă.

Tratament pentru noapte pentru pielea uscată

Loțiunea de la Nivea se activează în contacul cu apa, dar nu este nici o problemă dacă nu o speli ci o lași să acționeze peste noapte. După dușul de seară, pe pielea udă aplici loțiunea, stai puțin cât să se zvânte apa de pe piele și lasi loțiunea să acționeze peste noapte. O înlături a doua zi dimineața la duș. Vei obține o piele moale, hidratată și catifelată.

– Îți place loțiunea hidratantă sub duș de la Nivea? O folosești în rutina ta de îngrijire? Ce alte beneficii ai mai descoperit că are?

NIVEA-InShower-woman-Beiersdorf

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?