Home » Eisenberg: artă, parfumuri și frumusețe. Exclusiv la Douglas

Eisenberg: artă, parfumuri și frumusețe. Exclusiv la Douglas

Cele care ați trecut deja prin magazinele Douglas ați văzut, sunt sigură, standul Eisenberg Paris. Deși, nu vă mai dau o informație în premieră, despre ea v-am spus în ziua lansării pe contul meu de Instagram, vreau să vă povestesc mai pe larg despre acest brand unicat prin concept și produse.

Povestea Eisenberg Paris începe în anul 2000 când Jose Eisenberg, un iubitor al frumuseții și al artei, pune bazele unui univers dedicat parfumeriei și produselor de îngrijire pe care, constant, împreună cu echipa sa, încearcă să le perfecționeze. Am descoperit cu oarecare emoție și mândrie că Jose Eisenberg este un român născut și crescut în București, dar, în urma opresiunilor la care el și familia sa au fost supuși în perioada regimului comunist, părăsește țara la 21 de ani. Ajunge în 1974 în SUA unde pune bazele unei companii dedicate tehnologiei și cercetării. După zeci de ani de teste clinice și medicale și cercetare, în 2001 se consolidează piatra de temelie a brandului: Formula Trio-Moleculara. Această formulă de 3 molecule stă la baza unei formidabile prevenții anti-aging și corecții, o formulă diferită de orice alta existentă în industria de înfrumusețare și îngrijire cu efecte de regenerare, energizare și oxigenare a pielii.

Pe lângă unele dintre cele mai performante produse de înfrumusețare și ingrijire, Eisenberg reprezintă și acest concept special: L’Art du Parfum, un concept născut din dragostea fondatorului său pentru artă.

eisenberg1

Arta și parfumul se contopesc intr-o colecție de esențe ce emană senzualitate, lux, eleganță și emoții, fiecare creație olfactivă fiind ilustrată de Juarez Machado, o figură cheie a artei figurative contemporane.

Astfel, o să descoperiți că fiecare parfum Eisenberg vi se prezintă, mai întâi, printr-o imagine unicat, reprezentativă, ce reușește să devină emblematică pentru fiecare parfum în parte. Am fost impresionată de aceste parfumuri atât de frumoase, sunt extrem de elaborate și de sofisticate, dar totuși atât de ușor de purtat. Vă invit să mergeți să le testați și vă veți convinge, cred că pentru orice iubitoare de parfumuri o astfel de sticluță în colecție e un must. Nu au prețuri neapărat mai mari decât alte branduri (pornesc de la 249 lei pentru 30ml), dar cu o achiziție Eisenberg aveți șansa să purtați un parfum special care să vă ofere vouă o identitate olfactiva, să fie o alegere mai puțin comună.

I AM este unul dintre parfumurile cult ale casei și conține două dintre aromele mele preferate: zmeura și magnolia. Pe lângă ele predomină notele de piper negru – incredibilă aceasta notă, oferă o aura sofisticată oricărui parfum in care am regasit-o, apoi ambra și santalul.

E un parfum floral-fructat ușor de purtat și adaptat oricărui moment al zilei, gurmand, elegant, care se descoperă progresiv pe piele și de care este atât de ușor să te indrăgostești. Mie imi place foarte mult, alături de BACK TO PARIS cu aromă de violetă care miroase fresh și energizant.

eisenberg97

eisenberg4

eisenberg98

eisenberg_urbandiva eisenberg_urbandiva1 eisenberg_urbandiva3 eisenberg_urbandiva5 eisenberg_urbandiva34

eisenberg_urbandiva44 eisenberg_urbandiva46 eisenberg_urbandiva56 eisenberg_urbandiva89

In secțiunea de skincare avem de-a face cu produse high-end care promit și oferă soluții anti-aging, de lifting și de hidratare. Preferințele clienților din întreaga lume și vânzările confirmă că rezultatele oferite sunt cel puțin cele așteptate, în plus, prețurile sunt rezonabile având în vedere clasa de produse la care se încadrează. Sunt produse care nu conțin conservanți sau parabeni, au ingrediente de calitate și selectate cu mare grijă.

Dintre cele mai bine vândute produse de skincare,  pe primul loc se află Moisturising Fluid Cream, o emulsie hidratantă universală care se adresează tuturor tipurilor de ten și tuturor categoriilor de vârstă. In magazinele Douglas o găsiți la prețul de 243 lei.

Tot pentru toate categoriile de varsta și piele este și acest booster cu extract de gingo biloba și ceai verde, un elixir al tinereții care oferă iluminare, lifting și reîntinerire tenului. Preț 379 lei. Despre produsul acesta am să vă mai povestesc pe blog intr-o postare viitoare.

eisenberg3

Sper ca v-am stârnit curiozitate și veți merge să vedeți produsele Eisenberg Paris in magazinul Douglas. Sunt deosebite și oferă exact doza de calitate și eleganță de care avem nevoie pentru a ne face viața frumoasă.

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. Florentina C
    May 28, 2016 / 14:41

    Arata superb!!😍😍

  2. Clau
    May 28, 2016 / 14:42

    As alege un parfum deosebit de la ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?