Home » Cursurile DallesGO Summer Edition

Cursurile DallesGO Summer Edition

Stiu de ceva ani despre cursurile DallesGO si am si cativa amici care le-au urmat. Astfel am aflat lucruri bune despre ei, sunt destul de seriosi si au cooptat, in decursul timpului, foarte multi oameni valorosi care sa sustina aceste cursuri. Acum am vazut ca initiaza Summer Edition, unde DallesGO lansează zece cursuri noi, care completeaza catedra de profesori unu´ și unu´ cu nume sonore din diverse domenii. Toate cursurile lor sunt acreditate.

Daca esti interesata sa urmezi oricare dintre cursurile DallesGo trebuie sa te grabesti sa te inscrii. Doar în luna mai poți profita de ultima lună de înscrieri la cursurile din sezonul de vară care urmează să înceapă în luna iunie! Harry up!

Au atat de multe cursuri ca nu stiu la care m-as inscrie in vara asta, imi doresc sa incerc unul de makeup – serios, nu sunt o mare experta si tare mult as vrea sa invat ceva trucuri si sfaturi de la makeup artistii care sustin cursurile aici. Inteleg ca toate produsele cu care lucrezi sunt MAC si sunt oferite de organizatori. Mi se pare super cool! In plus, au mai multe tipuri de cursuri care se adreseaza atat incepatorilor, avansatilor cat si profesionistilor. Apoi ma tenteaza cele din zona Digital, nu mi-ar strica sa vad ce mai e nou. Mai am cateva zile in care reusesc sa ajung la ei sa ma inscriu, am sa va povestesc ce experienta am capatat acolo. Oricum, te indemn si pe tine sa vizitezi siteul lor si sa afli ce cursuri ti-ar placea sa urmezi, acolo au si preturi si detalii despre inscriere. Poti alege din domenii precum: Stilism și Tendințe în modă, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, E-commerce și Public Speaking.

Dalles3

Am aflat detalii si despre ultimele cursuri introduse in platforma DallesGO, am spicuit pentru tine cateva informatii despre fiecare, vara asta poti sa inveti ceva nou, ceva doar pentru tine care sa te bucure, sa te implineasca si sa iti ofere satisfactii. GO!

www.dallesgo.ro / 0769041711 / info@dallesho.ro

Succesul cursului de Design Vestimentar i-a determinat pe organizatori să înființeze o nouă secțiune de Design în cadrul DallesGO. Astfel, Kristina Dragomir vă învață cum se confecționează pălăriile, Mihaela Glăvan vă împărtășește din universul fascinant al creării pantofilor, iar Carla Szabo vă însoțește de-a lungul complexelor tehnici și procedee care alcătuiesc astăzi designul de bijuterii.

Divizia Fashion DallesGO va fi completată de noul curs de Fashion Business, susținut de Olga Stanciu, fostul Director Adjunct al Grupului Jolidon, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul industriei textile.

Munca de mentorat pe care Geta Voinea o duce de ceva vreme la DallesGO va fi întregită începând cu sezonul următor de un nou curs de Tunsoare, susținut de Răzvan Dobrescu, unul dintre hairstiliștii cu ștate vechi în industria de frumusețe din România.

Alex Gelehrter, unul dintre cei mai avangardiști artiști contemporani români, cu o experiență de 20 de ani în artele vizuale în State, va susține la DallesGO cursul de Video.

Bogdan Zaharia (manager Fashion Days) și Cristi Ignat (Canopy) continuă mentoratul în Marketing Online început de Cosmin Nastasa la DallesGO, printr-un curs aprofundat de Marketing Online, decodificând pentru tine cele mai importante instrumente ale online-ului: Google AdWords, Facebook Ads, SEO și Google Analytics.

Divizia Hooby DallesGO se îmbogățește cu un nou curs de Cooking pentru avansați, susținut de neobositul Marius Tudosiei. Acesta continuă călătoria culinară în jurul lumii, profundând tehnicile de gătit ale celor mai rafinate bucătării: mediteraneană, nordică sau asiatică.

Sandra Mavhima, unul dintre cei mai prolifici dansatori coregrafi la ora actuală, a conceput un curs de dezvoltare personală prin mijloacele specifice Dansului Contemporan.

Alege ceea ce ți se potrivește din portofoliul DallesGO și pregătește-te de întâlnirea ta cu succesul!

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?