Home » Douglas lansează campania de strângere de fonduri “Beauty of Giving” în beneficiul Asociației Little People

Douglas lansează campania de strângere de fonduri “Beauty of Giving” în beneficiul Asociației Little People

Sper în perioada ce va urma povestesc despre cât mai multe campanii de strângere de fonduri pentru cei care au nevoie de ajutor, fie ei oameni sau animăluţe. Deşi poate părea un clişeu, opere de caritate ar trebui şi putem facem tot anul, dar acum e un moment la fel de bun ca oricare altul oferim ceva celor care caută ajutor şi sprijin. De cele mai multe ori nici nu este nevoie de o sumă prea mare, fiecare bănuţ sau obiect donat contează, sunt foarte sigură de asta. Şi cum “dar din dar se face raiul”, vreau va îndemn şi pe voi către campania lansată de Douglas România.

Această campanie de strângere de fonduri “Beauty of Giving” şi-a propus doneze asociaţiei Little People câte 10 de lei din vânzarea fiecărei palete de machiaj Like. Obiectivul pe care Douglas și-l propune este atingerea sumei de 35.000 de lei pe durata campaniei: 23 noiembrie – 20 decembrie.

De banii strânşi din aceste vânzări va beneficia asociaţia Little People care are obiectiv îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării şi după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rată de supravieţuire a acestui grup de bolnavi.

Sunt sigura ca aceasta paleta isi va gasi locul in orice kit de machiaj al unei femei dragi din viata noastra, poti sa o alegi să o pui in ghetute de Mos Niculae, sub brad de Craciun sau pentru cadourile de Secret Santa pe care mai toti le organizam pe la birouri in aceasta perioada.

 

paleta_like_douglas

Paleta Like de la Douglas costa 129 lei

În 2006, Asociația Little People România a înființat Clubul Temerarii, comunitatea adolescenților
români care au învins cancerul, ce numără astăzi peste 400 de membri, devenind cel mai mare grup activ de sprijin reciproc în rândul adolescenților și al tinerilor adulți afectați de cancer și totodată una dintre cele mai active comunități de acest gen din Europa.

Scopul Clubului Temerarii este acela de a asigura o susținere specializată și personalizată la necesitățile fiecărui tânăr din România în materie de “coping”, facilitând reintegrarea reușită a pacienților în viața de adolescent sau tânăr adult după tratament și reintegrare în societate.

littlepeople

Nu uita sa dai Share articolului meu!

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?