Home » Ediția mea preferată de colecție: Poveștile Nivea

Ediția mea preferată de colecție: Poveștile Nivea

Imi plac poveștile frumoase, în lumea noastră niciodată nu sunt îndeajuns de multe. Poate de aceea am si îndrăgit atât de mult noua colecție în ediție limitată de la Nivea: este cu povești frumoase și drăgălașe. Este o colecție desprinsă din lumea pudrată cu praf de stele din visele și poveștile copiilor, acolo unde te întâlnești cu zâne și iepurași de pluşi.

Celebra cutiuţă albastră ilustrează personaje simpatice din poveștile Nivea: curajosul băieţel Leo, sora lui, Mia, morocănosul Urechilă şi micuţa Zână, întotdeauna pregătită pentru o nouă aventură.

Împreună cu micul nostru Filip citim poveștile Nivea, ne-am făcut un obicei grozav ca în fiecare seară să petrecem puțin timp înainte de culcare povestind de “noapte bună”. Sunt acele momente în care ne pregătim de somn cu o baie caldă, o pijama moale și un strop de cremă pe năsuc. E un ritual pe care îl avem de la începutul călătoriei noastre împreună, chiar din primele zile în care am ajuns acasă de la maternitate. Dacă atunci cântam despre câte în lună și stele, acum povestim despre iepurașul pufos cu urechi lungi, despre mica Zână cu bagheta ei magică și băiețelul curajos și iubit.

Asta îmi trezește amintiri de “noapte bună” din copilăria mea, amintiri care au parfumul cremei delicate cu lăcrămioară de la Nivea pe care mama mi-o dădea pe obraji și mânuțe şi despre poveștile pe care mi le spunea bunica mea seară de seară. Iată că, generație după generație, cutiuța aceasta e cu noi in momentele de tandrețe și azi creează amintiri pentru Filip.

20151129_235639

Sigur vă vor plăcea și vouă foarte mult aceste cutii de colecție atât de frumos ilustrate, căutațile în orice supermarket, drogherie DM sau magazin de cosmetice. Toate poveştile cu cele 4 personaje simpatice se pot descărca gratuit de pe website-ul oficial nivea.ro, în format PDF sau on-line cu animaţii şi efecte de sunet adăugate, pentru o experienţă completă a celui mic. În plus, website-ul conţine o serie de jocuri interactive de care copiii se pot bucura împreună cu părinţii.

nivea_colectie2015_7nivea_colectie2015_9nivea_colectie2015_4 nivea_colectie2015_3nivea_colectie2015_5nivea_colectie2015_6nivea_colectie2015_8

Intrati și voi în atmosfera poveştilor NIVEA şi descoperiți aventurile simpaticelor personaje, aici.

nivea_colectie2015_10

Aventura lui Leo în Munții Pernelor de Puf

Simpaticul băieţel Leo porneşte într-o aventură pentru a-l salva pe prietenul lui cel mai bun, Urechilă, din Munţii Pernelor de Puf. Folosindu-şi toată puterea, Leo îl scoate pe Urechilă din prăpastie şi, la finalul zilei, amândoi aştern capul frânţi de oboseală, dar încântaţi de marea aventură.                      

Mia și Bagheta Magică

În timp ce desenau, Mia și Urechilă au auzit un zgomot dinspre fereastră unde au găsit o micuţă Zână, zgribulită şi udă fleaşcă din cauza furtunii ce tocmai se potolise şi în urma căreia îşi pierduse bagheta magică. Mia împreună cu Urechilă au ajutat-o pe Zână să-şi recupereze bagheta din gaura şoriceilor.

Leo şi săritura de la trambulină

Dornic de sărituri în apă, Leo, împreună Urechilă şi cu tatăl, se îndreptară cu paşi repezi spre piscină. Echipat cu crema magică, Leo sări atât de sus încât se pomeni în mijlocul unui stol de vrăbii. Intrând în apă, băieţelul ridică un val de apă atât de mare încât îl făcu leoarcă pe Urechilă.

Mia și Zâna în jurul lumii

Mia și micuţa Zână pornesc într-o călătorie magică pe tot globul. Aventura începe în deşert, unde cele două se amuză văzând o cursă de cămile, continuă la Polul Sud unde un grup de pinguini alunecă veseli pe gheaţă şi se sfârşeşte deasupra oceanului, unde Mia şi Zâna se împrietenesc cu simpaticii delfini.

Mia, Leo și gripa iepurească (disponibilă doar în variantă online)

Starea de răceală a cuprins pe neaşteptate întreaga familie. Întâi Mia, tatăl, Leo, mama şi, mai apoi, Urechilă. Grijulie, Mia încercă să-l facă pe Urechilă să se simtă mai bine, punându-i o bobiţă de cremă pe nas. Într-un final, când văzu că mama pregătise un tort de morcovi absolut delicios, se însănătoşi “ca prin minune”.

nivea_colectie2015 nivea_colectie2015_1

Preţ recomandat pentru ediţiile de poveste NIVEA Creme: 4,16 lei (30 ml); 7.83 lei (75 ml); 12,45 lei (150 ml); 18,40 lei (250 ml).(foto: urbandiva.ro)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

2 Comments

  1. Miha
    December 1, 2015 / 11:12

    Cat este de frumoasă!!!❤❤❤

  2. Lavinia
    December 1, 2015 / 11:12

    O sa îmi iau și eu măcar o cutie, arată foarte drăguț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?