Home » Crăciun 2015: Colecția de sărbători de la C&A

Crăciun 2015: Colecția de sărbători de la C&A

Brandul olandez C&A a lansat zilele acestea o colecţie specială de Crăciun cu ţinute şi cadouri pentru toată familia. Am ales va prezint şi vouă această noutate pentru şi eu îmi cumpăr deseori de la ei câte ceva pentru mine, pentru soţul meu, mamă sau soacră, şi de anul acesta şi pentru micul meu băieţel. Au haine drăguţe, accesibile la preţ, rezistente, bine croite şi de multe ori foarte chic. Nu aştepta ultima zi de cumpărături înainte de Crăciun, trage o raită prin magazinele lor şi ai găseşti o mulţime de idei de cadouri sau îţi poţi şi realiza un outfit cool pentru petrecerile la care eşti invitată.

Pentru femei, in colecția de sărbători de la C&A, au o gamă întreagă de ţinute şi accesorii de party (genţi, pantofi, bijuterii) dar şi fulare şi pulovere cu motive nordice, pijamalele din flanel şi lenjerie cu ornamente preţioase.

C&A Craciun 2015_fara logo (1) C&A Craciun 2015_fara logo (3)

Pentru bărbaţi găseşti outfituri de sărbătoare foarte bine concepute şi alese, dar şi o mulţime de fulare, curele şi mănuşi dintr-o varietate de imprimeuri şi texturi.

C&A Craciun 2015_fara logo (2) C&A Craciun 2015_fara logo (4)

La departamentul de haine pentru copii trebuie vedeţi sumedenia de piese din materiale naturale decorate cu printuri şi mesaje haioase. Colecţia de lenjerie şi pijamale este şi ea un punct de atracţie deoarece este bogată în salopete, bumbac flausat şi articole licenţiate cu eroii preferaţi de la Disney.

C&A Craciun 2015_fara logo (6) C&A Craciun 2015_fara logo (7) C&A Craciun 2015_fara logo (8)

C&A Craciun 2015 (5)

Şi pentru anul acesta se lansează şi mult aşteptatul film din seria Star Wars la C&A o găsiţi în colecţia dedicată sărbătorilor 2015 şi piese licenţiate STAR WARS® atât în departamentele pentru copii, cât şi în cele pentru tineret (CLOCKHOUSE) şi bărbaţi.

C&A Craciun 2015_fara logo (9)

Tu ce ti-ai luat de la C&A in sezonul asta?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?