Home » Filme de weekend: Un polițist și trei sferturi și Norm de la Polul Nord

Filme de weekend: Un polițist și trei sferturi și Norm de la Polul Nord

E weekend, plouă, ninge, bate vântul, vine crivățul: găsiți cel mai apropiat cinematograf și intrati la aceste două filme! O să vă amuzați si o să vă distrați!

Un polițist și trei sferturi (Ride Along 2) este una dintre cele doua filme de văzut în weekend și unul dintre filmele cu Kevin Hart  si Ice Cube care o să vă amuze. E perfect pentru o seară de sâmbătă în care vreți doar să vă relaxați. Cred ca este unul dintre cele mai amuzante filme cu polițiști pe care le-am văzut în ultima vreme și care merită vizionat pentru o porție bună de râs. Subiectul e ușurel și puțin clişeistic, dar cei doi reușesc să facă din acest film o comedie haioasă. Kevin Hart imi aduce aminte de Eddie Murphy cu stilul lui fast-talking și hilar și cred că il prinde bine. Nu o sa fac spoiler alert, dar am să vă spun că Un Politist și trei sferturi este o continuare la Un politist și jumatate în care Ben era doar un agent de pază, iar acum a ajuns deja absolvent de academie și vrea să ia parte la acțiune, dar e la fel de zăpăcit și generator de gafe monumentale. Pe mine m-a binedispus.

ride-along-2-poster

NORM-OF-THE-NORTh

Un film la care puteți lua de mână pe cel mic și intra la o vizionare de duminică dimineața este cel de desene animate: Norm of the North. Norm e un urs polar care e nevoit să lase în urmă căminul lui polar, însoțit de trei prieteni hârciogi, pentru a porni într-o călătorie plină de peripeții  care îl poartă până în îndepărtatul New York City. Ajuns acolo, Norm devine mascota unei corporații, însă află că e folosit într-o conspirație care pune în pericol ținutul lui natal. Dincolo de asta, filmul transmite încă o dată tinerei audiențe mesajul că oamenii invadează și distrug un tărâm în care nu ar avea ce căuta.

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?