Home » Colecția PANDORA de vară 2015, exotică, vibrantă, simbolica

Colecția PANDORA de vară 2015, exotică, vibrantă, simbolica

O dată ce ai avut o bijuterie Pandora nu mai există cale de întoarcere. Te vei trezi că te-ai transformat într-o colecționară împătimită care vânează noile cataloage Pandora și, fără nici o îndoială, vei rămâne mereu cu gândul la vreun talisman delicat sau un inel superb. Îți vei dori mai multe și mai multe, vei aștepta fiecare nouă colecție și vei mai adăuga o piesa nouă celor pe care le ai deja. Și eu mă număr printre fanii Pandora, și deși nu am cea mai impresionantă colecție, am una care îmi este foarte dragă, fiecare bijuterie având o semnificație aparte pentru mine.

Cu pasiunea unui colecționar am descoperit și eu noua colecție de vară 2015 de la PANDORA, inspirată de această dată de fauna exotică şi flora vibrantă, dar şi de simbolismul exotic. Noile creaţii finisate manual, dedicate anotimpului vacanţelor, au culorile mării limpezi şi ale cerului senin. Pietre strălucitoare transparente, verzi sau albastre împodobesc bijuterii din argint şi aur, care îmbină perfect meşteşugul tradiţional cu materiale de cea mai bună calitate.

LOW_HS15_Abby_04_RGB LOW_PAN_PR_HS15_model_Red LOW_PAN_PR_HS15_model_Blue

Culori vii. Suprinzând lucirea şi culorile unui paradis îndepărtat, talismanele cu mozaicuri pavé şi cuarţ sintetic mutifaţetat reprezintă o paletă de nuanţe între verdele marin şi albastrul ceresc. Asortează-le cu brăţări din piele în dublu şir, în culori metalice, pentru a obţine un look stilat, care îţi va transmite cu siguranţă o stare de vacanţă.

LOW_HS15_TROPICANA_02

 

LOW_HS15_TROPICANA_01

 

Palmieri grafici. PANDORA adoptă fascinaţia modei pentru frunza de palmier, reinterpretând acest motiv bine cunoscut şi incluzîndu-l în bijuterii din argint 925, cu un design cu forme decupate. Colierul cu pandantiv supradimensionat şi inelul cu care se asortează sunt înfrumuseţate cu zirconiu cubic strălucitor, pentru a accentua formele ondulate ale acestui model.

LOW_HS15_TROPICANA_05 LOW_HS15_TROPICANA_07

 

LOW_HS15_SPS_TROPICANA_05

 

Şerpi strălucitori. PANDORA transformă formele exotice ale şarpelui simbolic într-un minunat inel şi un talisman cu care să-l potriviţi. Realizate din argint 925, zirconiu cubic transparent şi pietre de cristal negru, aceste piese moderne dau o notă şic ţinutelor tale de vară.

LOW_HS15_SPS_TROPICANA_06

 

LOW_HS15_PR_SPS_PANDORAROSE_22

 

LOW_HS15_TROPICANA_06 LOW_PAN_PR_HS15_BlueLOW_PAN_PR_HS15_Green

Tu ai vreo bijuterie Pandora? Ce îți place din noua colecție? Nu-i asa ca acum știi ce cadou iți dorești de ziua ta?;)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

3 Comments

 1. Elena
  June 10, 2015 / 16:46

  Cat de mult îmi plac bijuteriile Pandora.am.o brățară pe care nu am multe talismane.unele sunt destul de scumpe dar tocmai de aceea le aleg la ocazii foarte speciale și cu semnificatie

 2. Carmen
  June 10, 2015 / 16:48

  Wooa!!!Ce frumoasa este colecția ăsta! !nici nu știu la ce sa mă opresc.inelul în forma de șarpe și talismanele cu pietre verzi…

 3. amalia
  June 17, 2015 / 16:10

  cat de frumoase sunt. mi-as face bratara numai cu pandantive din noua colectie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?