Home » Beauty: Culorile vibrante ale verii indiene în noua colecție Melkior

Beauty: Culorile vibrante ale verii indiene în noua colecție Melkior

A venit vara și putem să ne bucurăm din plin de tendințele pe care le-au lansat specialiștii acum câteva luni. Culorile vibrante din machiaj pe care le găsim în tendintele 2015 aş spune că stă bine pe o piele bronzată. Ultimele colecții în tendințe de la Melkior mi-au sosit în inbox și le împărtășesc cu voi pentru că ele vorbesc despre culori vii și interesante. Cât despre bronz, vorbim mai târziu, dar până atunci ieșiți afară și căpătați-l!

Eu nu am testat până acum produsele Melkior, dar după seria ăsta de noutăți cred ca o sa mă opresc la o suită de oje colorate și un ruj portocaliu.

Indian Summer Collection (1)

Colecția Melkior este despre exotism, despre vara indiană plină de soare și de mare. Tendințele mizează pe mov, turcoaz, portocaliu și, dacă vreți sa fiți în centrul atenției, nu uitați să vă faceți un tatuaj. Efemer sau nu!

Culori neon pentru unghii MELKIOR 29lei

Noua colecție Indian Summer de la Melkior subliniază cu îndrăzneală, dar și cu feminitate, machiajul ochilor și al buzelor:

▫2 nuanțe de Ruj Mat (Clementine si Coquette) 39,90 lei

▫ 2 nuanțe de Ruj Shiny (Bisou si Fleureter) 39,90 lei

▫ 3 nuanțe de Fard de pleoape (Tropical Green, Emerald, Wild Cherry) 27 lei (rezerva 17 lei)

▫ 3 nuanțe de Lac de unghii (Wild Orchid, Rubi, Fire) 29,00 lei

Melkior a creat o gama de 5 nuante puternice de Lac de unghii pentru o manichiura vibranta si seducatoare: Pink Cocktail, Disco Power, Crazytality, Crazy Pink si Vertigo.Indian Summer Collection (2)

Indian Summer Collection (3)

Noul Mascara Space Volum Brown creat de Melkior conferă genelor volum. Nu se întinde, nu curge, este rezistent la transfer și nu încărca genele. Prezintă o perie flexibilă care întinde produsul pe gene de la rădăcină la vârf. Are o formulă intens pigmentată și conține unt de Shea hrănitor și ceară de Carnauba (agent de ingrosare, pelicula protectoare).

Pret 39,90 lei

Mascara Space Volum Brown MELKIOR 39,90lei

Noile Servetele demachiante Soft Clean de la Melkior îndepărtează cu ușurință impuritățile și urmele de machiaj rezistent de pe fața și de pe conturul ochilor, fără să usuce sau să irite. Conțin ulei din sâmburi de struguri. Pret 9,90 lei

Indian Summer Collection (4)

Detalii pe www.melkior.ro

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?