Home » Noua colecție de jeans Foogi este prezentată de Adelina Pestrițu

Noua colecție de jeans Foogi este prezentată de Adelina Pestrițu

Când am descoperit brandul Foggi şi ţinutele propuse de ei m-am gândit acum nu mi se potrivesc şi asta pentru după ce am născut nu am reuşit slăbesc atât de repede şi nu prea  încadrez uşor la măsurile foarte mici, spune ca acelea pe care le prezintă Adelina Pestrițu, imaginea brandului. Dar am hotărât comandat două jachete drăguţe mărimea L şida, sunt încântată de alegerea mea: sunt bine croite, sunt plăcute la atingere, mi se potrivesc şi abia aştept le port în această toamnă. Sunt realizate din materiale bune şi arată foarte bine, iar eu apreciez şi croiul asimetric pe care le au jachetele alese. Când le-am comandat erau şi câteva promoţii iar preţurile erau mai mult decât ok. Per total le dau 10 şi cred sunt excelente pentru femeile active care vor aibă haine casual-sport de calitate, practice, pentru fiecare zi şi ocazie în care doresc poarte ţinute lejere dar foarte feminine. Iată şi jachetele mele, iți plac?

foggi1 foggi2

Iți spuneam imaginea campaniei din această toamnă este Adelina Pestrițu, o tipă drăguţă şi populară ce reprezintă cu succes acest brand românesc. Ea a ales nu mai puţin de 32 de outfituri din nouă colecţie Foggi Jeans pentru acest sezon.

Cash only Dress

Renewal Collection de la Foggi Jeans este o colecție-statement creată pentru femeile active, independente, care acceptă zi de zi provocările pe care le impune stilul de viață urban. „Are linii extrem de senzuale, sexy, provocatoare, sunt hainele perfecte pentru club, pentru terasă. Sunt hainele perfecte pentru mine”, a spus prezentatoarea TV, Adelina Pestrițu.

Jungle Jeans

Renewal Collection propune 60 de creații – blugi, jachete, rochii și articole sportive -, realizate din denim de la cel mai mare producător din lume, ISKO, Turcia. „Este o colecție pentru femeile independente, care știu cum să fie senzuale și atrăgătoare indiferent de situația în care se află. Am folosit țesătura elastică și croiala cu efect push-up, specifice creațiilor noastre”, spune Costin Iurea, managing partner, Foggi Jeans.

Foggi este un brand românesc de fashion care  a lansat până în prezent 80 de colecții proprii, create de designeri români cu experiență în jeans.

Set Moccacino

Noua colecție, Renewal Collection, este disponibilă atât în magazinul online www.foggi.ro, cât și în magazinele partenere din întreaga țară.

Astept sa imi spui ce ti-a placut tie din noua colectie Foggi!

(PR Samples)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?