Home » Preferatele mele din colecția de pantofi Tamaris Toamnă 2015

Preferatele mele din colecția de pantofi Tamaris Toamnă 2015

Dacă îți spun iubesc pantofii şi niciodată nu zic nu unei noi perechi,  crezi? Sigur crezi, nu prea ştiu femeie căreia nu îi placă pantofii şi nu achiziţioneze cam în fiecare sezon ceva nou. Vara sigur ocheşte o nouă pereche de sandale, toamna îşi doreşte o pereche de ghete pe altă culoare decât are deja, când merge la sală ar avea nevoie şi de alte încălţări sport, iar când iese la o petrecere îşi va alege o nouă pereche de pantofi cu toc, mult mai lejeri decât are, nu-i aşa?! Dacă îţi recunoşti măcar o parte din argumente in cele de mai sus înseamnă şi tu vrei ştii ce aduce nou sezonul ăsta în materie de încălţăminte… pentru vrei o nouă achiziție, de aceea. 🙂 Şi iată către ce colecţie nouă  de pantofi m-am îndreptat eu zilele acestea: Tamaris Toamna 2015. Nu am în garderoba mea nici o pereche Tamaris, dar prietena mea Irina a fost absolut îndrăgostită mai toată vara de o pereche de sandale cu barete şi platformă de la ei. Iar pentru mine asta e un mare plus. vedem, aşadar, ce noutăţi aduce sezonul şi iată care sunt preferatele mele.

Îmi plac toţi pantofii sport pe care îi au în colecţia din această toamna, i- asorta la orice ţinută casual, în combinaţii cu fuste creion şi geacă de motor din piele eco, la pantaloni Capri drepţi şi palton. Încălţările cu design masculin şi talpă groasă sunt şi ele preferatele mele, le- alege pe cele din piele lăcuită sau cu inserţie de boucle. Pentru o ocazie specială i- alege pe cei din imitaţie de piele de şarpe, cred îi pot asorta uşor la orice ţinută de toamnă.

Tamaris_23610_301

Colectia Tamaris toamna 2015

Tamaris_23611_890_seite_50_EV_HW15

Colectia Tamaris toamna 2015

Tamaris_23611_948_seite_50_LB_HW15

Colectia Tamaris toamna 2015

tamaris_flat_shoes

Colectia Tamaris toamna 2015

tamaris_3

Colectia Tamaris toamna 2015

Tamaris_22412_006_seite_50_LB_HW15

Colectia Tamaris toamna 2015

tamaris_style

Idei de tinute pentru toamna

tamaris_4

Tamaris propune materiale extravagante, care ies în evidență în sezonul rece. Jocurile dintre diferite suprafețe și materiale au atras atenția designerilor și au transformat pantofii sport, dar și cei cu influențe masculine, în încălțări cu factor wow.

Materialele care imită pielea de șarpe, paietele si materialele textile, boucle-ul oferă posibilitatea a nenumărate combinații și accente, transformând piesele colecției de Toamnă-Iarnă 2015/2016 de la Tamaris în încălțările la care orice femeie visează.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?