Home » De ce îmi place Beauty Swap by Beauty Barometer

De ce îmi place Beauty Swap by Beauty Barometer

Este a două oară când iau parte la Beauty Swap by Beauty Barometer, eveniment dedicat bloggeritelor de beauty, şi de fiecare dată i-am dat nota 10. Este o energie specială şi pozitivă care cuprinde evenimentul, toată lumea se bucură de atmosferă, de compania celuilalt, de căutarea prin cutiile cu produse pe care fiecare le aduce la schimb, e o efervescenţă care îmi place şi care face vreau revin la fiecare ediţie. De data aceasta ne-am întâlnit la salonul Beauty Studio 190 din Calea Dorobanţilor 188-190 şi au fost 50 de pasionate de cosmetice şi frumuseţe.

beautyswap

Ce se întâmplă la Beauty Swap? Aici se întâlnesc bloggerițe de beauty care doresc facă schimb de cosmetice, dar şi de idei. Mi se pare nu doar foarte mişto ci şi foarte practic acest eveniment şi asta pentru o bloggeriţă de beauty adună în colecţia sa multe produse cosmetice pe care uneori nu le foloseşte sau nu i se potrivesc, iar schimbul lor pe unele noi pe care le încerce este cea mai cool treaba. În acest fel nici un produs nu rămâne uitat în sertare, ci pleacă mai departe la o altă pasionată de frumos şi în final experienţa cu acest produs ajunge şi pe un bloguri pentru miile de cititoare.

beautyswap3

Dar întâlnirea nu e doar despre schimbul de produse, este un moment excelent în care se leagă amiciţii, se împart idei, se cunosc sponsori şi branduri noi şi oamenii din spatele lor. Aşa am cunoscut multă lume interesantă din blogosfera de beauty şi am avut ocazia testez şi produse noi. De la o ediţie a altă observ noi branduri în lista sponsorilor şi nu pot decât bucur. Meritul acestui eveniment este al Anei Maria Tătucu, ea însăşi bloger la Beautybarometer.com. Este grozav ceea ce face, este un efort susţinut de a aduna laolaltă bloggeri şi branduri într-o zonă destul de concurenţială şi cu multe pasiuni.

beautyswap4 beautyswap6 beautyswap7beautyswap8

Eu nu am reuşit aduc produse la schimb de data aceasta, dar am admirat câteva cutii pline cu produse WOW. Am plecat cu un regret în acest sens, ochisem câteva chestii absolut mişto, dar promit ca până la primăvara viitoare, când va avea loc următorul eveniment, strâng ceva produse interesante pentru schimb.

Dacă vrei sa afli ce au făcut celelalte invitate și ce produse mișto au găsit la schimb accesează #beautyswapbybeautybarometer.

Sponsori au fost mulţi, am plecat de acolo cu foarte multe produse noi pe care abia aştept le încerc şi  povestesc despre ele. Sponsorii evenimentului au fost : Beauty Studio 190, Farmec, Nivea, Elmiplant, BU, C-THRU, STR8, Uriage, Bioderma, Melkior, Flormar, Gerocossen, Techir, Vok.ro, Softcup, Sensiblu, Biosilk, Traistuta cu Zale, Collistar, Famous Luxury Perfumes si Coty.

bb

Fotograful evenimentului: Iulian Sima

(+ foto urbandiva.ro)

UrbanDiva.ro xoxo

kiss

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. Maya
    September 17, 2015 / 21:16

    Bravo pisicuta, sa folosesti produsele cu drag :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?