Home » Cereal Bio, alimente bune si sanatoase pentru copii (si parinti)

Cereal Bio, alimente bune si sanatoase pentru copii (si parinti)

Inca de la inceputul diversificarii am ales pentru kiddoFilip alimente cat mai sanatoase, am incercat sa fie Bio sau din surse eco, astfel incat sa oferim copilului alimente de calitate. Am evitat sa ii dam alimente procesate din comert, cu zahar sau sare, conservanti sau alte bazaconii. Incet, incet am renuntat sa mai caut prin toate supermaketurile banane bio pe care sa i le dau, dar nu am renuntat la ideea ca macar cerealele, biscuitii sau laptele, iaurtul, de exemplu, sa fie bio. Asa se face ca sunt destul de receptiva la astfel de produse si sunt gata sa aflu branduri noi, daca sunt bune si va povestesc si voua, poate va este de folos. Ultimele noutati incercate de noi sunt de la Cereal Bio.

cerealbio_urbandiva1

O mare parte din gama de produse Cereal BIO este gândită special pentru copii, fiind bogate în vitamine și minerale, esențiale în dezvoltarea armonioasă a micuților. Cereale pentru micul dejun, în variantele Bulgarasi miere 250g (pret recomandat: 16,9 lei) și Petale Ciocolata 250g (pret recomandat: 16,9 lei) sunt produse în Elveția, cu făină integrală din grâu, orz, secară și porumb, ideale pentru un mic dejun sănătos, bogat în fibre. La gradi sau la scoala le puteti pune in pachet biscuiții din faină măcinis integral cu adaosuri de ingrediente (semințe, bucăți de fructe etc.) alături de un produs lactat ori de un fruct.

cerealbio_urbandiva4

Ce am incercat noi ne-a placut mult: biscuitii cu ciocolata care sunt absolut dementiali, dementiali, painea prajita care este preferata sotului meu, iar celui mic i-am inmuiat in lapte cateva lingurite de cereale si ii plac. Le puteti comanda si voi de pe siteul www.nutrivita.ro sau le puteti cumpara de la raioanele BIO ale marilor lanțuri de magazine din București și din țară sau din magazinele naturiste și tip plafar. Vi le recomand, eu le-am incercat si sunt foarte bune.

cerealbio_urbandiva7

Daca faceti asta in urmatoarea perioada va puteti inscrie si la una dintre campaniile lor care suna foarte interesant. Orice produs Cereal BIO achizitionat până la 23.10.2016 îți poate aduce super premii: 5 copii și un însoțitor vor avea ocazia inedită de a participa la un drive test plin de adrenalină, alături de Alex Filip, campionul național de raliu 2WD.

Alți 80 de norocoși vor câștiga tricouri sau ghiozdane cu produse BIO, toate purtând autograful lui Alex Filip. Înscrie-te pe www.nutrivita.ro/CerealBio ori pe facebook, în aplicația www.facebook.com/Nutrivita.ro

cerealbio_urbandiva3

Foarte important: Cereal BIO au produse 100% naturale, cu peste 95% ingrediente provenite din agricultura ecologică – cereale precum grâul spelta, hrișca, amarath-ul, quinoa , fără coloranți, conservanți ori potențiatori de gust, certificate conform legislației europene în vigoare, de către organe de inspecție abilitate la nivel local sau european.

(Foto: urbandiva.ro)

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow me with Follow

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?