Home » Lansarea sezonului vine de la THE BODY SHOP cu ‘OILS OF LIFE’

Lansarea sezonului vine de la THE BODY SHOP cu ‘OILS OF LIFE’

Nu am exagerat când am ales titlul, ştiţi. Se consideră fiind una dintre lansările cele mai importante ale sezonului în materie de îngrijirea tenului care ridică noi standarde pentru produsele mass market. Brandul şi-a canalizat toate resursele spre a crea produse tot mai performanţe, care arate grozav, se simtă plăcut şi, bineînţeles, care hidrateze cât mai intens şi eficient pielea. Astfel, a luat naştere colecţiaSpa Of The World” care a încorporat întreg acest concept al ingredientelor naturale şi formulelor extrem de eficiente. Dar o dată cu apariţia noii game Oils of Life s-au făcut paşi importanţi în ceea ce îşi doreşte orice femeie de la un produs pentru tenul ei:  revitalizerea tenului, refacerea nivelul optim de hidratare, redarea strălucirii şi reducerea vizibila a semnelor îmbătrânirii*.

Gama Oil of Life este formată din 4 produse cheie, fiecare dintre ele conţinând 3 uleiuri preţioase obţinute din seminţe de chimen negru, măceşe şi camelie , o formulă care oferătextura super fină şi plăcută şi redă pielii strălucirea şi vitalitatea, indiferent de vârstă.

“Uleiurile au acest minunat efect pentru ten graţie marii afinităţii cu tenul. Efectiv poţi vedea cum strălucirea şi supleţea sunt redate tenului, cum tenul tern revine la viaţă pe măsură ce aceşti incredibili nutrienţi lucrează.” Vanda Serrador Facialist și Body Care Expert pentru The Body Shop *(Daca ai pielea sensibila citeste intotdeauna lista de ingrediente si fii atenta la orice fel de iritatii ale pielii) 

Combinaţia de ingrediente, formula unică lansată de The Body Shop face din această gamă una performantă, cu efecte imediate dar la preţuri foarte accesibile. Fiecare dintre cele 3 uleiuri are proprietăţi diferite şi specifice în ajutorarea tenului: ulei din seminţe de chimen negru cunoscut pentru concentraţia sa de antioxidanţi, ulei din seminţe de camelie bogat în acizi oleici nutritivi, ulei din seminţe de măceşe bogat în Omega 3 şi 6.

Cele 4 produse Oil of Life sunt esenţiale în orice ritual de îngrijire, dar fiecare în parte oferă cele mai eficiente rezultate, aproape imediat.

Intensely Revitalising Essence Lotion este o formulă bifazică [ulei + apă], folosită în Asia de ani de zile si care reprezinta primul pas esenţial care pregăteste si hraneste tenul pentru urmatorul tratament. Lotiunea are o textură uşoară revigorantă ce alunecă pe piele şi o lasă cu un aspect fin, fără senzaţia de ten gras. Pret 73.00 lei

OOL REVITALISING Essence Lotion and box HR_INOOLPJ019

Uleiul facial este următorul pas în regimul de întreţinere a tenului şi are o formulă extra-light, eficient in utilizare zilnică prin masare [aplicaţi 1- 2 picături pe faţă şi gât], ce revitalizează intens tenul, se absoarbe rapid şi reduce vizibil semnele îmbătrânirii. Pret 128.00 lei

OOL Oil Essence bottle HR_INOOLPJ014

Apoi, in functie de nevoi sau preferinte incheiati tratamentul tenului cu una dintre cele doua creme:

Intensely Revitalising Cream intens revitalizantă cu micro-perle lasand un ten hrănit, mai suplu şi mai catifelat, iar după patru săptămâni semnele îmbătrânirii sunt reduse. Pret 115 lei

OOL Cream jar Updated HR_INOOLPJ017

 

sau

Intensely Revitalising Gel Cream – Gelul cremă cu micro-perle iluminatoare este o alternativă mai uşoară ce revitalizează intens tenul, lăsându-l cu aspect proaspăt, fără senzaţia de ten gras.

OOL GelCream Updated HR_INOOLPJ018

Noile produse The Body Shop sunt o alternativa extraordinara si binevenita la produsele scumpe dar cu formule complexe pe care orice femeie tanjeste sa le aiba in trusa sa de ingrijire. In acest context nu pot decat sa aplaud lansarile The Body Shop, produsele Oil of Life contin o serie de ingrediente care au reale beneficii asupra pielii, oferind revitalizare si stralucire chiar de la primele aplicari.

(foto PR)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. Eli
    September 29, 2015 / 08:04

    Mereu mi-au placut produsele te body shop.arată atât de bine și miros foarte frumos.îmi. plac produsele lor de Crăciun cu arome de mere coapte, de turta dulce…yam yam;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?