Home » Ce să nu iți lipsească din geantă in sezonul rece? Balsamuri de buze NIVEA Care&Colour

Ce să nu iți lipsească din geantă in sezonul rece? Balsamuri de buze NIVEA Care&Colour

Toamna şi iarna am nevoie intodeauna de balsam de buze pentru frigul şi vântul îmi afectează pielea fină a buzelor. Recunosc eu am mereu unul în geantă, indiferent e iarnă sau e vara pentru a evita am buze crăpate şi aspre. Sunt zile când nu folosesc un ruj sau un gloss care hidrateze şi coloreze buzele, aşa nu îmi lipsește niciodată din portfard un balsam de buze bun, care protejeze buzele şi le dea şi culoare. Simplu de folosit (nu ai nevoie de tehnică şi oglindă aplici un balsam) şi super eficient. Imi place cel roșu de la NIVEA Care&Colour pentru ca oferă rezultatele de care am nevoie: buze catifelate, moi, hidratate şi în tonuri de culoare cât mai naturale si frumoase.

85276_07_2015_care_and_colour_red_2-3_PNG

Noua gamă de balsamuri NIVEA Care&Colour se gaseste intr-o paletă de culori din care poți alege, astfel că vei putea asorta ușor orice beauty look: roşu seducător, roz baby doll şi nude atrăgător! Iar efectul este unul de durata si extrem de eficient.

Noile balsamuri de buze NIVEA Care&Colour au o formulă inovatoare, pentru o senzaţie intensă de catifelare: stratul din interior conţine Panthenol ce hrăneşte în profunzime pielea sensibilă a buzelor, în timp ce stratul exterior le nuanţează în culori vesele şi oferă prospeţime.

Preţ recomandat pentru balsamuri: 11.83 lei, fiecare.

UrbanDiva,ro XOXO

kiss

  • Voi ce produse pentru buze folositi in sezonul rece pentru a le proteja si hidrata?
Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. Alina
    October 12, 2015 / 09:56

    Și eu am mereu balsamuri în geantă. Am și obiceiul sa îmi mușc buzele și sa trag de fiecare pielicică pe care o simt aspra pe buze, un obicei foarte prost, recunosc.dar dacă dau cu balsam pe buze știu ca ajut la hidratare și buzele devin mai moi.nu mă mai ustura sau dor dacă dau de vânt și frig.și nici nu mă mai dor ca îmi rod buzele crăpate. O sa îmi cumpar și o versiune roșie de la Nivea.acum am unul.roz de la Baby lips maybelline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?