Home » Soluția de la Tefal pe care o recomand: Alege stația de călcat și reduci timpul de călcat al rufelor

Soluția de la Tefal pe care o recomand: Alege stația de călcat și reduci timpul de călcat al rufelor

Da, recunosc nu îmi place calc. Jumătate dintre ţesăturile pe care le folosesc nu le calc, şi când spun asta refer la cearceafuri, prosoape, lenjerii intime (sigur ştiţi măcar un prieten care îşi calcă ciorapii şi chiloţii) sau body-urile copilului. Am destul de puţin timp liber şi pe acela îl petrec călcând un set întreg de cearceafuri de pat de 2 m pe 2.40 m mi se pare tortură. Îmi ajung teancurile de tricouri, cămăşi pentru noi şi mini bluziţe şi izmenuțe din garderoba micului prinţ. Cred nu sunt singura care amână cât poate sesiunea de călcat rufe, nu-i aşa (vezi muntele adunat in coş..)? Parcă va sună cunoscută povestea aia cu 20 de cămăşi de călcat la dungă, nu? 🙂

tefal_haios

Trecand peste aspectul acesta, atunci când am rămas fără fier de călcat (acum vreo 3 ani) am făcut un ditai research pe magazinele online văd ce produse noi au apărut şi cu ce speficicații, având în vedere ultimul Tefal îşi dăduse sfârşitul după 10 ani, deci făcuse toţi banii şi călcase tone de rufe la viaţa lui. Au fost numai vreo 2- 3 branduri de fiare de călcat spre care m-am îndreptat şi a câştigat atunci un Tefal. Azi alege tot un Tefal dar opta fără clipesc pentru o staţie de călcat. De ce? Am câteva argumente şi unul dintre ele este faptul înjumătăţeşte timpul pe care îl petreci călcând. Cum aşa?

tefal_tatie_2 tefal_statie3

Simplu: datorită boilerului de înalta presiune încorporat în bază, staţiile de călcat produc cu până la de 3 ori mai mult abur comparativ cu un fier de călcat tradiţional. Asta înseamnă aburul pătrunde adânc în orice tip de ţesătură, “îmblânzind” cele maiîncăpăţânatecute, şi astfel poţi calca rufele cât mai rapid şi eficient. Genial, așa-i?

tefal_statie

În plus, nu este nevoie opreşti aparatul în timpul sesiunilor de călcat – realimentezi pur şi simplu cu apă rezervorul detaşabil în timp ce calci. Talpă Ultragliss, oprire automată după 8 minute de inactivitate, combinaţii perfecte de aburi şi temperatură pentru fiecare tip de ţesătură, funcţie anticalcar, iată doar câteva dintre celelalte funcţii de care beneficiază orice staţie de călcat Tefal.

Mai mult decât o concluzie este şi o afirmaţie pe care încerc o aplică în multele decizii de achiziţii pe care le fac şi care, pentru mine, s-a dovedit adevărată: Calitatea superioară a aparatului de călcat este esenţială atunci când îţi planifici o nouă achiziţie, trebuie dureze în timp şi ȋngrijească cu atenţie şi cel mai delicat tip de ţesătură.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?