Home » Suplimentele alimentare de top de la Solgar sunt acum în România – le recomand

Suplimentele alimentare de top de la Solgar sunt acum în România – le recomand

In perioada sarcinii am folosit primul produs Solgar pe care, la acel moment, l-am comandat de pe Amazon, fiind cu mai bine de un an înainte ca ele ajungă şi la noi. Era vorba de Folacin sau acidul folic (esenţial în sarcină) care îmi fusese recomandat de medic tocmai pentru calităţile acestui produs anume de la Solgarse găseşte şi la noi acid folic dar nu în formula pe care o găseşti la Solgar, te asigur – şi care ştiu foarte bine şi-a meritat atât investiţia cât şi bunul renume. Când am aflat, de curând, Solgar ajunge şi în farmaciile din România am fost foarte bucuroasă pentru îmi doresc încerc şi alte produse despre care ştiu numai lucruri bune și care depășec granițele simplelor vitamine sau minerale, oferind soluții complexe pentru nevoile organismului.

Solgar products

Ca idee, Solgar este un brand cu tradiție, inființat in 1947 de către doi farmacişti şi un medic specializat în medicină holistică, iar viziunea lor a fost de a furniza clienţilor produse de calitate superioară, bazate pe cercetare ştiinţifică de ultimă oră. Si azi Solgar este recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor sale dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, dar și pentru întrunirea standardelor speciale de cercetare și controlul calității.

Ceea ce am remarcat încă de la început, atunci când m-am documentat despre produsele Solgar, au fost materiile prime 100% naturale, de calitate ridicată. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţin zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză şi nu conţin conservanţi, coloranţi sau arome artificiale. Ele pot fi consumate şi de către vegani şi vegetarieni.

Solgar intră pe piaţa din România cu o gamă vastă de produse, din categorii variate precum: aminoacizi, antioxidanţi, stimularea digestiei, acizi graşi esenţiali, fibre, suplimente alimentare cu extracte din plante, gold specifics, minerale, multivitamine, produse pentru juniori, probiotice, proteine, suplimente specializate, superalimente, vitamine și suplimente pentru controlul greutăţii.

Iata si două recomandări Solgar pentru frumusete și sănătate: Skin, Nails and Hair

SKIN_NAILS_AND_HAIR

Adica Piele superbă, Unghii tari, Păr strălucitor avand o formulă alimentară avansată , concepută special pentru a promova o bună sănătate a părului, a pielii și a unghiilor. Skin, Nails and Hair furnizează diferite elemente alimentare necesare pentru biosinteza colagenului și a cheratinei, cum ar fi sulf organic (MSM), vitamina C, prolină, lizină și citrat de zinc.

Skin, Nails and Hair de la Solgar oferă substanțele nutritive de care are nevoie organismul uman pentru a menține o piele luminoasă și tânără, un păr strălucitor și ușor de pieptănat și pentru formarea unor unghii tari și sănătoase.

Glucosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM  pentru oase și articulații 

Solgar_Glucosamine_Hyaluronic_Acid_Chondroitin_MSM_PIC

Glucosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM de la Solgar este o combinație inovatoare eficientă care conține:

1. Clorhidrat de glucozamină

2. Acid hialuronic

3. Sulfat de condroitină

4. Sulf organic (MSM)

Această combinație cvadruplă contribuie la sprijinirea și consolidarea structurii articulațiilor, a cartilagiilor și a tendoanelor, le protejează de șocurile suferite de articulații și are un ușor efect analgezic care ameliorează durerea.

Este ideal pentru articulațiile care sunt supuse zilnic antrenamentelor, pentru stările inflamatorii cronice sau chiar pentru articulațiile supuse unor posturi incorecte ale corpului în timpul muncii sau a somnului. De asemenea, este ideal pentru persoanele în vârstă care au probleme datorită uzurii și deteriorării articulațiilor și cartilagiilor, ce apar odată cu trecerea timpului.

Mai multe informații despre brand și produse sunt disponibile pe www.solgar.com, dar și pe pagina lor de Facebook.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?